Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Τ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ.. "ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ" !!!

Δεν προλάβαμε να τελειώσουμε την χθεσινή μας ανάλυση για τα όσα έγιναν στη Μόρια και την εκτίμηση μας ότι τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για τους τοπικούς μας παράγοντες.. και προέκυψε μια εξέλιξη και μάλιστα από εκεί που περιμέναμε...

Λέγαμε χθες ότι τα χωριά που οι κάτοικοι τους ασχολούνται με τον τουρισμό ήδη βράζουν... και είναι θέμα χρόνου να έχουμε και εκεί ...εξελίξεις !!!

Χθες λοιπόν, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της από τον συνδυασμό του Δημάρχου Λέσβου η τοπική σύμβουλος της Πέτρας Ελπινίκη Μουτζουρέλλη..

Μάλιστα, η επιστολή της προς τον Δήμαρχο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων και δείχνει την αγωνία αλλά και την απόγνωση που βιώνει πια μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας....

Η επιστολή....   

Θέμα: Παραίτηση της Τοπικής Συμβούλου Πέτρας από το συνδυασμό Μόνο για τη Λέσβο.

Κύριε Δήμαρχε,

Κατόπιν συνομιλιών αλλά και πολλών εγγράφων και καταγγελιών μου που δεν έτυχαν καμίας σημασίας από εσάς θεωρώ πλέον πως εγώ εξάντλησα τα περιθώρια της καλής θέλησης και πώς εσείς εμπαίζεται εμένα αλλά και τους κατοίκους της Δημοτικής μας Κοινότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

Δεν λάβατε ούτε στιγμή υπόψη σας τα προβλήματα μας και μας έχετε παρατήσει στο έλεος του θεού. Σκουπίδια, ακριβά τέλη  χωρίς καμία ανταπόδοση και δημοκρατικές διαδικασίες που δεν τηρούνται.

Τέτοια εγκατάλειψη και απαξίωση μόνο εμείς την έχουμε (όπως διαπίστωσε και το Δίκτυο Κοινοτήτων) και ίσως και η Μόρια. 

Από τον τουρισμό που καταστράφηκε αντλεί το βιοπορισμό του το 90% των κατοίκων της περιοχής μου. 

Περιουσίες ολόκληρες καταστρέφονται και φτωχές οικογένειες φέτος δεν θα συμπληρώσουν ένσημα ούτε για το επίδομα ενεργείας. 

Η υψηλή φορολογία έχει τσακίσει τους εναπομείναντες εργαζόμενους. Και εσείς τι κάνετε για εμάς;

Οι παραλίες και οι κοινόχρηστοι χώροι φέτος έχουν την ίδια τιμή με πέρσι.

Νοιαστήκατε καθόλου από πού θα βγουν αυτά τα χρήματα όταν οι τουρίστες στην περιοχή είναι μετρημένοι στα δάχτυλα; 

Τρέμουμε μην ξυπνήσουμε ένα πρωί και δούμε το στρατόπεδό της Πέτρας κατειλημμένο  από πρόσφυγές και οικονομικούς μετανάστες πράγμα που θα έδινε τη χαριστική βολή στον τόπο μας και δεν θα ξανασηκώναμε ποτέ κεφάλι. 

Και τώρα που διεκδικείτε να περάσει το στρατόπεδο στην δικαιοδοσία του Δήμου Λέσβου η ανασφάλεια μεγαλώνει αφού όλοι πλέον γνωρίζουμε την γραμμή της πολιτικής σας πάνω σε αυτό το θέμα αλλά και την έμπρακτη αδιαφορία σας για εμάς.

Τι να τη κάνουμε την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης Κύριε Δήμαρχε όταν εμείς βιώνουμε την φτώχεια και την παρακμή; 

Η Κως και η Ρόδος πάντως που δεν διεκδικούσαν τέτοιους τίτλους έχουνε τουρισμό και ψωμί να φάνε.  

Κάνετε δηλώσεις ότι είστε έτοιμος να δεχτείτε 20.000 μετανάστες και να τους δώσετε το 50% από τις θέσεις εργασίας της Λέσβου την στιγμή που ο κόσμος υποφέρει από την φτώχεια και την κακή διαχείριση του μεταναστευτικού.

Επειδή λοιπόν εγώ ζω το δράμα και την οργή αυτού του κόσμου και μάλιστα είμαι μία από αυτούς δεν μπορώ να κάνω πως δεν καταλαβαίνω ούτε να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα . 

Κατά συνεπεία δεν μπορώ να συμπλεύσω με την πολιτική σας πορεία και σας καταθέτω την παραίτηση μου από τον συνδυασμό Μόνο για τη Λέσβο.

Παραμένω ανεξάρτητη Τοπική Σύμβουλος Πέτρας για να συνεχίσω να προασπίζομαι με τις όποιες δυνάμεις μου τα συμφέροντα και το καλό του τόπου μου.

Τοπική Σύμβουλός Πέτρας
Ελπινίκη Μουτζουρέλλη. 

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!
www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.