Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΟΛΥΒΟ ΜΕ ...ΚΛΕΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ !!!... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ...Eξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Μήθυμνας της Λέσβου, περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που είχε διαπραχθεί στη Μυτιλήνη. 
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 21 και 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ από τους αστυνομικούς, να κινείται στην περιοχή της Μήθυμνας, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως διακριβώθηκε, το δίκυκλο άνηκε σε έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας και είχε κλαπεί από την πόλη της Μυτιλήνης.
Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 21χρονος είχε αγοράσει τη μοτοσικλέτα από τον 20χρονο, ο οποίος την είχε αφαιρέσει πριν από ένα μήνα, από την παραπάνω περιοχή. 
Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Μήθυμνας.

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!

www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.