Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ.. "ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ".. ΤΟΥΡΚΟΙ: ΤΑ "ΣΠΑΜΕ" ΑΛΛΑ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ..

Η Άγκυρα δεν πρόκειται να αλλάξει την αντιτρομοκρατική της νομοθεσία, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει ότι θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης τόνισε επίσης ότι η χώρα του στηρίζει την προσπάθεια όλων των συμμαχικών δυνάμεων που επιχειρούν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, ωστόσο δεν πρόκειται να επιτρέψει τη συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις, υπονοώντας το συριακό αδελφό κόμμα του Κόμματος Εργαζομένων Κουρδιστάν (PKK), Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης (PYD).
Το τελευταίο, το οποίο ελέγχει σε μεγάλο βαθμό τον κουρδικό βορρά της Συρίας, συνεργάζεται τόσο με τη Ρωσία όσο και με τις ΗΠΑ, ενώ πρόσφατα η Τουρκία καταφέρθηκε με οργή κατά των ΗΠΑ για το γεγονός ότι Αμερικανοί στρατιωτικοί στη βόρεια Συρία εθεάθησαν με διακριτικά του ένοπλου βραχίονα του PYD, YPG (Μονάδες Προστασίας του Λαού).

Lesvos Voice: Κάπου εκεί, ανάμεσα στα τεράστια γεωπολιτικά παιχνίδια, θα "παιχτεί" αν η Τουρκία θα σπάσει την συμφωνία με την Ε.Ε. για το μεταναστευτικό... κάπως έτσι αυξάνονται ή μειώνονται οι βάρκες που έρχονται στη Λέσβο και στα άλλα νησιά !!!!Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.