Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ" ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.. "ΩΧ.. ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ" !!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και βέβαια ..."γαργαλιστικό" είναι το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μαρίνου Ορφανού στη τοπική εφημερίδα Εμπρός... 

Σύμφωνα με όσα γράφει, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Λέσβου και πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ, "πλάκωσε στις σφαλιάρες" πρώην εργαζόμενο της εταιρείας.. 

Λέει, λοιπόν, το ρεπορτάζ...

"Το τελευταίο περιστατικό, που έλαβε χώρα σε γνωστό καφέ της πόλης, ήταν το τελευταίο ενός βεβαρημένου ιστορικού «τσαμπουκάδων» της δημοτικής αρχής. 

Πρώην εργαζόμενος του Δήμου δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο της ΔΕΔΑΠΑΛ Γιώργο Κατζανό, ο οποίος αντέδρασε για μία σειρά επικριτικών (σ.σ. ακόμα και συκοφαντικών θα μπορούσε να θεωρήσει ο ίδιος) σχολίων εις βάρος του στο facebook. 

Οι μάρτυρες του περιστατικού λένε ότι ο κ. Κατζανός σφαλιάρισε τον πρώην εργαζόμενο, αφού τον είχε… προειδοποιήσει να σταματήσει τα εις βάρος του σχόλια, και το θύμα πρόκειται πλέον να καταθέσει μήνυση. 

Θα πει κάποιος βέβαια ότι είναι υπερβολικό να ασχοληθεί ο Τύπος με μία ιδιωτική υπόθεση ενός αντιδημάρχου. Και θα ήταν υπερβολικό αν δεν είχε επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό στο παρελθόν. 

Γιατί αυτήν τη στιγμή οι απειλές κάποιων μελών της δημοτικής αρχής αποτελούν πια πολιτικό ζήτημα, αφού παραπέμπουν σε παλιές δύσκολες εποχές και καθιερώνονται ως πρακτική άσκησης εξουσίας."Lesvos Voice: Λέγαμε προχθές, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου Λέσβου ότι έχει χαθεί η ψυχραιμία και τα πράγματα λίγο θέλουν για να ξεφύγουν... 

Αλλά δεν είχαμε και στο μυαλό μας ότι κάποιοι δημοτικοί άρχοντες θα αρχίσουν και τις ...σφαλιάρες !!!!

Ηρεμήστε παιδιά.. τα δύσκολα είναι μπροστά... άλλωστε όπως στρώσατε θα.. κοιμηθείτε !!!!!


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!

www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.