Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ;;.. ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ.. ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ;;;

Τελικά όλα δείχνουν ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει... και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη Λέσβο αλλά σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που έχουν "εμπλακεί" στο μεταναστευτικό...
Δείτε για παράδειγμα τι βρήκαμε στο site i-samos για να καταλάβετε ότι όλα πλέον κινούνται στα ...όρια, αυτά βέβαια συμβαίνουν σε μια χώρα που έχει εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα σε όλους τους τομείς !!!
Λέει λοιπόν το δημοσίευμα....

"Το νέο περιστατικό συνέβη σε Έλληνα πολίτη, έναν νέο άντρα, που επιστρέφοντας από την εργασία του για το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη από την περιοχή της Κέρβελης, στη διασταύρωση Ποσειδωνίου - Παλαιοκάστρου, ''έπεσε" με το αυτοκίνητό του, σε Γερμανικό μπλόκο ανδρών της Frontex, όπου φορώντας τις χαρακτηριστικές στολές με την ένδειξη "POLIZEI" τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο!
Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αφού οι Γερμανοί διαπίστωσαν ότι είναι Έλληνας τον άφησαν να συνεχίζει την πορεία του!
Δυστυχώς είναι το 3ο (επιβεβαιωμένο) περιστατικό που συμβαίνει με άνδρες της Frontex, αφού υπάρχει αναφορά και για ίδιο περιστατικό που είχαμε στο Ποσειδώνιο το περασμένο καλοκαίρι, όπου και πάλι είχαν σταματήσει σε μπλόκο Έλληνα πολίτη! 
Άλλο ένα πολύ σοβαρό επίσης περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Λιμάνι Μαλαγαρίου όταν άνδρες της Frontex είχαν απαγορεύσει σε Σαμιώτες δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να τραβούν πλάνα και φωτογραφίες από μετανάστες, ενώ αντίθετα επέτρεπαν σε μέλη ΜΚΟ και ξένα τηλεοπτικά συνεργεία να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους!"Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!

www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.