Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΑ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ... ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ..ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΗΣ !!

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου της Λέσβου, διενεργείται προανάκριση για περίπτωση θανάτωσης σκύλου, που έλαβε χώρα στην περιοχή του Πλωμαρίου.
Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 66 και 34 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.
Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, οι δύο προαναφερόμενοι,  προχθές,  θανάτωσαν με δηλητηριώδη ουσία (φόλα) το σκύλο ενός 36χρονου.

Επίσης.... 
Την Παρασκευή το πρωί, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, σε βάρος μιας ημεδαπής ηλικίας 59 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, η 59χρονη, την 17-03-2016, καταχώρησε αγγελία σε τοπική εφημερίδα που αφορά στην πώληση δύο κουταβιών ιδιοκτησίας της, χωρίς να συντρέχουν οι απαιτούμενες από το νόμο προϋποθέσεις.Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.