Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ BREXIT ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!! "ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ;;"

Τους φόβους του για τις συνέπειες που θα έχει το Brexit στο «μέτωπο» της προσφυγικής κρίσης εξέφρασε ο Γιάννης Μουζάλας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε, σε συνέντευξή του στην «Αυγή», ότι μπορεί να υπάρξει αρνητική εξέλιξη στο θέμα της μετεγκατάστασης προσφύγων από την Ελλάδα προς την ΕΕ, μετά από την ψήφο υπέρ της εξόδου της Μ. Βρετανίας.
«Πριν το Brexit θα έλεγα ότι η θέληση της ΕΕ και κυρίως ορισμένων κρατών, όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ολλανδία, ήταν έστω σε διμερές επίπεδο να μετεγκατασταθούν τουλάχιστον 15 με 20 χιλιάδες πρόσφυγες. Μετά το Brexit όμως δεν μπορώ να σας πω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο κ. Μουζάλας δήλωσε ότι το υπουργείο δρομολογεί τη διάλυση μέχρι τον Σεπτέμβριο ενός σημαντικού ποσοστού άτυπων καταυλισμών, και τη διανομή προσφύγων σε όλη την Ελλάδα, κοντά σε μεγάλες πόλεις, σε καταυλισμούς και διαμερίσματα κάτω των χιλίων ατόμων ανά περιοχή, ώστε να μην δημιουργηθούν γκέτο και να αρχίσει μια διαδικασία σταδιακής ένταξής τους για όσο διάστημα παραμείνουν στη χώρα.
Lesvos Voice: Κοιτάξτε τώρα τα .."άλλα λόγια" του Υπουργού Μουζάλα... 
Μας λέει ότι μετά το Brexit θα υπάρξει πρόβλημα με τις ..μετεγκαταστάσεις μεταναστών στις Ευρωπαϊκές χώρες !!!
Δεν μας λέει όμως πόσες μετεγκαταστάσεις έγιναν πριν το Brexit (;;;).. θα σας πούμε εμείς... ελάχιστες έως τίποτα... αλλά ο Υπουργός βλέπει τώρα τον κίνδυνο... 
Η αλήθεια είναι όμως άλλη.. ο Υπουργός με αυτές τις δηλώσεις απλά προετοιμάζει την κοινή γνώμη ότι οι μετανάστες που έχουν "εγκλωβιστεί" στη χώρα θα μείνουν εδώ... και όσοι φυσικά έρχονται καθημερινά πλέον... 
Δηλαδή μιλάμε για απροσδιόριστο αριθμό... 
Σε  αυτό το πλαίσιο και η δήλωση του σχετικά με την ...σταδιακή ένταξη τους !!!Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.