Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!!!

Η παραπάνω φωτογραφία έχει κάνει ήδη τον γύρω του διαδικτύου σε όλα τα sites της χώρας, ενώ το ίδιο συμβαίνει σήμερα από το πρωί και με το video της συνέλευσης των κατοίκων της Μόριας.. 

Στη φωτογραφία φαίνεται ο 83 χρόνος κτηνοτρόφος να πετάει στον Δήμαρχο Λέσβου ένα κεφάλι από αρνί... λέγοντας του να το πάρει, να το μαγειρέψει και να το.. φάει !!! 

Το Lesvos Voice πρώτο είχε περιγράψει τι ακριβώς έγινε στη Μόρια και ..πέσαμε μέσα.. γιατί την .."ανταπόκριση" μας της έκαναν οι ίδιοι οι κάτοικοι της Μόριας που ήταν παρόντες στη συνέλευση !!!!

Θυμάστε που γράψαμε για τα ..ευτράπελα και για την οργή των κατοίκων;;; .... όπως καταλάβατε και λίγα γράψαμε !!!!

Και όλα αυτά τα λέμε όχι από ικανοποίηση, γιατί ειλικρινά ευχόμασταν να μη φτάναμε σε αυτό το σημείο, αλλά γιατί απλά επιβεβαιωθήκαμε σε ότι προβλέπαμε όλο αυτό τον καιρό, που γράφαμε ότι η μεταναστευτική διαχείριση που έγινε στη Λέσβο όλο αυτό το διάστημα ήταν για γέλια αλλά τελικά και για ...κλάματα !!!!

Και ήταν επόμενο ο κόσμος να ξεσπάσει στους τοπικούς, αν και κάποιοι την γλύτωσαν γιατί την... κοπάνησαν (βλέπε Περιφέρεια...) !!!!

Δυστυχώς όμως έτσι έχουν τα πράγματα... όταν επί ένα και πλέον χρόνο ξεχνάς ότι όλο αυτό που ζήσαμε θα έχει καταστροφικές συνέπειες στον τοπικό πληθυσμό και μιλάς μόνο για το ..."νησί της αλληλεγγύης"... έρχεται και η στιγμή της αλήθειας.. 

Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για τις ΜΚΟ και το ..."φιλανθρωπικό του προφίλ"... ε πως να το κάνουμε, κάποια στιγμή θα συναντήσεις και τους πολίτες που σε ψήφισαν να τους εκπροσωπήσεις !!!!!

Κάπως έτσι φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση... 

Και το χειρότερο είναι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.. γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά.. 

Είναι και τα τουριστικά χωριά... 20 εκατ. ευρώ λένε η ζημιά.. παραπάνω λέμε εμείς.. και το καλοκαίρι προχωρά και θα έρθει και το φθινόπωρο.. και τότε.. άντε γεια !!!!

Εμείς πάντως ακόμα και τώρα συνιστούμε... ψυχραιμία !!!!
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους 
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 
και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!
www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.