Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.. ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΛΙ Η ΜΟΡΙΑ.. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ..


Σε δοκιμασία η λειτουργία του καταυλισμού στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια που λειτουργεί οριακά..

Στους 3.717 έφτασαν οι εγκλωβισμένοι στη Λέσβο μετανάστες και πρόσφυγες, μετά τις 68 νέες αφίξεις στο νησί το τελευταίο 48ωρο.

Αντίθετα στη Χίο και στη Σάμο οι ροές ήταν μηδενικές.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι σε ένα μόλις μήνα, από τις 20 του περασμένου Μαΐου έως σήμερα, ο αριθμός των εγκλωβισμένων στο νησί αυξήθηκε κατά 634 άτομα (3.083 στις 22 Μαΐου).

Γεγονός που θέτει σε δοκιμασία τη λειτουργία του καταυλισμού στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια που λειτουργεί οριακά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου, συνολικά στα νησιά σε καταυλισμούς και άλλες δομές, βρίσκονται 9.487 άτομα.

Από αυτά 3.717 στη Λέσβο, 3.872 στη Χίο και 1.898 στη Σάμο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Lesvos Voice: Βέβαια οι κυβερνητικές πηγές δίνουν μεγαλύτερα νούμερα !!! για τα νησιά συνολικά δίνουν 14.000 μετανάστες στα νησιά αν και υπολογίζουν και τα υπόλοιπα νησιά δηλαδή τη Κω και τη Λέρο..

Μόνο που από αυτές τις πηγές πληροφορούμαστε ότι οι μετανάστες στη Λέσβο είναι περισσότεροι και σίγουρα πιο πολλοί σε σχέση με την Χίο…

Πάντως δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τον απόλυτο ..νιρβάνα στον οποίο βρίσκονται όλοι οι τοπικοί και ..Αθηναίοι παράγοντες …

Που είναι ο Μουζάλας βρε παιδιά;;

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.