Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ;; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ;;

Στο Πλωμάρι ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Γαληνός δεσμεύτηκε ότι καμία νέα δομή δεν θα γίνει στη Λέσβο εμφανιζόμενος μπροστά σε μια μεγάλη συγκέντρωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο Πλωμάρι εξαιτίας της φημολογίας ότι θα εξαγγελθεί η λειτουργία νέας δομής στο Πλωμάρι. 

Το video που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Πλωμαρίου είναι συγκλονιστικό και δείχνει το σημείο που έφερε το νησί η πολιτική της δήθεν...αλληλεγγύης. 

Εμείς πιστεύουμε τον Δήμαρχο, αλλά τι αξία έχουν οι διαβεβαιώσεις του όταν πριν από λίγες μέρες ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ( ..και ΜΚΟ όπως λέμε εμείς...)  ανακοίνωνε την πρόθεση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να λειτουργήσει θηριώδη δομή 700 ασυνόδευτων ανηλίκων στη Λέσβο χωρίς καμία αντίδραση από ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ !!!!!!!

Πώς να μην συντηρείται η φημολογία στη Λέσβο όταν διαρρέουν τα σχέδια της Γερμανικής Κυβέρνησης για να πιεστεί η Ελλάδα να μένουν οι μετανάστες όσο πιο μακριά από τα βόρεια σύνορα της χώρας...άρα στα νησιά !!!! 

Πώς να μην φουντώνει η φημολογία όταν ο Υπουργός Μουζάλας διαπιστώνει ότι στα νησιά οι μετανάστες εγκαταστάθηκαν... πάει και τελείωσε δηλαδή και χωνέψτε το, μας λέει !!!! 

Και κάθε μέρα άρχισαν να μας έρχονται και άλλοι και άλλοι.. 

Τι αξία έχουν οι διαβεβαιώσεις αυτές όταν πέρυσι στις αρχές φθινοπώρου ξεφύτρωσε στο Μόλυβο καταυλισμός διεθνούς ΜΚΟ χωρίς να πάρει είδηση (αν είναι δυνατόν) ούτε η Περιφέρεια, ούτε ο Δήμος... έτσι μας είπαν δηλαδή γιατί μετά μάθαμε άλλα... 


Γράφει ο ...Λεσβόπληκτος





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες