Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. 27 ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΤΑ .."ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ" !!!



Είναι πράγματι να απορεί κανείς με την προχειρότητα της κατάστασης σε όλο το θέμα της οργάνωσης και διαχείρισης του μεταναστευτικού στη Λέσβο..

Κοιτάξτε τώρα τι αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Δημοκράτης..

Την Τετάρτη, την ώρα που στο κέντρο της Μόριας είχαν επισκέψεις ..υψηλών προσώπων (βλέπε Αβραμόπουλος, Μουζάλας, ευρωπαίοι αξιωματούχοι και οι δικοί μας οι τοπικοί άρχοντες..) 27 παραβατικοί μετανάστες που βρισκόταν εκεί υπό περιορισμό, την ..¨κοπάνησαν¨!!  

Οι πληροφορίες μιλούν για 24 Αλγερινούς και 3 Μαροκινούς.. μερικοί από αυτούς κατηγορούνται για κλοπές, διαρρήξεις, επιθέσεις και άλλοι επρόκειτο να απελαθούν στη Τουρκία..

Πολύ πιθανό, χωρίς να το έχουμε διασταυρώσει, οι Αλγερινοί που δραπέτευσαν να είναι αυτοί που είχαν ρημάξει τα μαγαζιά της Μυτιλήνης τις προηγούμενες εβδομάδες…  

Δεν ξέρουμε αν μέχρι αυτή την στιγμή που γράφουμε αυτό το κείμενο η αστυνομία έχει εντοπίσει κάποιους από αυτούς, αφού μέχρι τώρα επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε.. 

...γιατί όμως άραγε δεν έχουμε;;;

Πάντως όπως και αν έχει, το γεγονός δείχνει για μια ακόμη φορά που έχουν φτάσει τα πράγματα στη Λέσβο.. κάποιοι επικίνδυνοι άνθρωποι κυκλοφορούν ελεύθεροι και αν όπως λέει το δημοσίευμα η δραπέτευση έγινε την Τετάρτη, τότε έχουν περάσει ήδη δυο μέρες και δεν γνωρίζουμε που βρίσκονται και τι κάνουν !!!!! 

Ελπίζουμε μόνο αυτό να μη είναι η αφορμή για να μας φορτώσουν την ..κλειστή δομή που τόσο πολύ θέλει ο Μουζάλας και οι ..άλλοι !!!! 




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες