Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ VISA ΖΗΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ.. 6.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡ !!!!



Η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου “βάζει” ξανά το θέμα της visa για τους Τούρκους τουρίστες και ζητά την προσωπική παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών προκειμένου να στελεχωθεί το Προξενείο Σμύρνης, ώστε να ανταποκριθεί στα αιτήματα.. όλα αυτά με επιστολή της στον κ.Νίκο Κοτζιά.

Λέει η Ένωση…

Η  ίδια η Πρόξενος στη Σμύρνη κυρία Αργυρώ Παπούλια έχει πει ότι «το Προξενείο Σμύρνης είναι το τρίτο σε όλο τον κόσμο με έσοδα από τις χορηγήσεις VISA και προετοιμάζεται, ΠΑΡ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, να ανταποκριθεί αποδοτικότερα φέτος το καλοκαίρι», οπότε προγραμματίζεται να συνδεθεί ακτοπλοϊκά η Σμύρνη με τη Μυτιλήνη.

Για τη Λέσβο και τα άλλα προσφυγόπληκτα νησιά η τουριστική αγορά της Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης, είναι αγορές δυναμικά εξελισσόμενες στις οποίες διατηρείται η καλή εικόνα, που δεν επλήγη από το Μεταναστευτικό.

Ζητάμε να μην επαναληφθούν τα περυσινά προβλήματα, όπως η καθυστερημένη εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος VISA σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, κ.ά. που ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου 2016 αντί του Απριλίου, όπως κάθε χρόνο (ίσως με ευθύνη της Ε.Ε.), οι «δυσλειτουργίες» με τον SERVER την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2016.

Και συνεχίζει η Ένωση…

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η άρνηση επιστροφής των 12 ευρώ ανά επιβάτη στις χαμηλού ναύλου πτήσεις στερεί έσοδα, καθώς η κατά κεφαλή δαπάνη, σύμφωνα με την RYΑNAIR προσεγγίζει τα 900 ευρώ ανά επισκέπτη.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία επιδοτεί τις πτήσεις τσάρτερ με 6.000 ευρώ και φέτος η επιδότηση θα είναι αυξημένη κατά 20%.






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες