Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.. 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!

Στάση πληρωμών και μη εξόφλησης δανείων πάνω  τον ένα χρόνο   έχουν κηρύξει οι 7 στους 10 δανειολήπτες (στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων) των οποίων τα  μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα προς τις Τράπεζες  βρίσκονται πλέον στο  "κόκκινο" μιας και η  καθυστέρηση στην  αποπληρωμή  τους  ξεπέρασε ήδη  το όριο των τριών μηνών.

Στη διαπίστωση αυτή καταλήγει , στην ετήσια επισκόπηση του τραπεζικού συστήματος ,η Τράπεζα της Ελλάδας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τη διαχείριση και αναδιάρθρωση των κόκκινων δανείων…

"Το εν λόγω εύρημα, αναφέρει, υποδηλώνει υψηλό βαθμό παγίωσης της κατάστασης και αναδεικνύει τη δυσκολία αντιμετώπισης της κατάστασης από τις Τράπεζες".

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει σε καθυστέρηση αποπληρωμής άνω του έτους βρίσκεται το 70% των στεγαστικών ανοιγμάτων ,το 68% των επιχειρηματικών ,ενώ το 81% των καταναλωτικών έχει καθυστέρηση άνω του εξαμήνου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι τα μισά από τα παραπάνω δάνεια κάθε μορφής (48%) έχουν καθυστέρηση εξόφλησης που ξεπερνά ακόμη και τα δύο χρόνια.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες