Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;



Πέρα από την οικονομική κρίση, πέρα από την διάλυση του πολιτικού συστήματος - που δίνει έδαφος σε Σώρρες - και του κρατικού μηχανισμού, πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας θυμίζουν το ιστορικό προηγούμενο της διάλυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
 
Αλβανοί δεύτερης γενιάς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, φωτογραφίζονται ανενδοίαστα σχηματίζοντας το σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού και αλυτρωτισμού από τα κέντρα εκπαιδεύσεως μέχρι την..ελληνική στρατιωτική δύναμη στην Κύπρο (καινούργιο κρούσμα). 

Αλβανοί βουλευτές κατηγορούν την Ελλάδα για ρατσισμό και το αλβανικό κράτος είναι έτοιμο να ζητήσει την αναγνώριση αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα βασιζόμενη πάνω στους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Τα "σύνορα της καρδιάς" του Ερντογάν καλύπτουν όλους τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων, οι οποίοι αυξάνονται ειδικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λόγω της αθρόας προσέλευσης μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων, γιατί ως γνωστό η Ελλάδα πρέπει να τους δεχτεί όλους, γιατί και οι μετανάστες είναι πρόσφυγες της φτώχειας, σύμφωνα με τον Υπουργό Μουζάλα. 

Παράλληλα η Τουρκία φτιάχνει και ένα στρατό από Σύρους πρόσφυγες όπως αποκάλυψε χθες το "Εθνος" και τους κάνει γενίτσαρους..     

Και βέβαια τα Σκόπια συνεχίζουν την αλυτρωτική πολιτική του υποτιθέμενου Μακεδονικού έθνους, σύμφωνα και με την πολιτική του Στάλιν, που όπως αποκαλύπτεται από τα αρχεία της CIA περιελάμβανε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη (όλα λιμάνια στο Αιγαίο όλως τυχαίως).

Αλλά μην πείτε τίποτα... Θα σας κατηγορήσουν ως εθνικιστή, ρατσιστή, κανίβαλο ....κ.λ.π. οι αυτοαποκαλούμενοι ανθρωπιστές, προοδευτικοί κ.λ.π.

Γράφει ο ...Παράτυπος Ιθαγενής 





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες