Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 !! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών, μετά το «όχι» που είπε ο Αρειος Πάγος στην έκδοσή τους στην Τουρκία.
Η Αγκυρα αντέδρασε με έντονο τρόπο στην απόφαση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε μια σκληρή ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «παράνομη απόφαση» και απειλεί ότι θα επανεξεταστούν πλέον οι διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα.
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Πολιτικά υποκινούμενη η απόφαση
Στην ανακοίνωσή του το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι διαμαρτύρεται έντονα γι’ αυτή την απόφαση που ορθώνει εμπόδια στο να εμφανιστούν απέναντι στην «ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη», τα άτομα αυτά, επιμένοντας ότι συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου όπου κινδύνευσε η ζωή του προέδρου Ερντογάν και τραυματίστηκαν πάνω από 2.000 άτομα ενώ σκοτώθηκαν 248 πολίτες.
«Αυτή η στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης οδηγεί στην ατιμωρησία των εγκληματιών και στην παράβαση των δικαιωμάτων των θυμάτων ενώ έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου» αναφέρει το Τουρκικό ΥΠΕΞ.
«Η Ελλάδα, ως μια χώρα που έζησε πραξικόπημα στο παρελθόν, δυστυχώς με αυτή την απόφαση, κατέπεσε σε χώρα που προστατεύει πραξικοπηματίες. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να διωχθούν ποινικά και να εκδοθούν οι εγκληματίες, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμε ένδικα μέσα κατά της απόφασης αυτής» συνεχίζει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και συνεχίζει:
«Μετά από αυτή η απόφαση που ελήφθη με πολιτικά κίνητρα θα επανεξεταστούν οι διμερείς μας σχέσεις, η συνεργασία μας στον αγώνα κατά τις τρομοκρατίας, ενώ θα υπάρξει αντίκτυπος και στον κοινό μας έργο για περιφερειακά θέματα».

Lesvos voice: Πριν λίγο ο έγκυρος δημοσιογράφος του Σκάι, Κωστίδης είπε ότι μέσα στα περιφερειακά θέματα που εννοούν οι Τουρκοι ότι θα τα επανεξετάσουν είναι και το μεταναστευτικό.. ο δε Βερύκιος στον Αlpha μίλησε για ..αντίποινα που έχουν σχέση με το μεταναστευτικό !!
Δηλαδή τι θα κάνουν;; ..θα κάνουν πράξη τις απειλές του Ερντογάν ότι θα "γεμίσει" τα νησιά με μετανάστες, από τα 3 εκατομμύρια που λένε ότι έχουν, δηλαδή πόσους σκέφτονται να μας στείλουν;; 
Αυτό σκέφτονται;; ..γιατί αν ναι τότε να προετοιμαστούμε!!! ..να το ξέρουμε βρε παιδί μου !!! 
Πάντως όπως και αν έχουν τα πράγματα εμείς εδώ στο Lesvos Voice συμφωνούμε απόλυτα με την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης να μη εκδώσει τους Τούρκους.. πρόκειται για μια καλή στιγμή για το Ελληνικό κράτος που έδειξε ότι ακόμα και σε αυτή την φάση της παρακμής μας κάποια πράγματα τα κρατάμε ακόμα όρθια !!! 
Γιατί και μόνο που σκεφτόμαστε τις σκηνές τις παράδοσης των Τούρκων στρατιωτικών στις τουρκικές αρχές και όσα θα ακολουθούσαν, τότε θα γινόμασταν ακόμα πιο ...μικροί !!!!! 
Κατά τα άλλα ας σκέφτεται λίγο και ο Ερντογάν τα ζητήματα της ..καρδιάς του !!!!!  




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες