Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΣΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!



Απάντηση έδωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής στη περιοχή της Ερεσού στις χθεσινές καταγγελίες του πρώην Δημάρχου.. 

Η απάντηση έχει ως εξής...


Μετρά την ισχυρή βροχόπτωση που δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στο αγροτικό δίκτυο του χωριού μας, τα μηχανήματα του Δήμου πήγαν για να αποκαταστήσουν τη βατότητα στην περιοχή Τσιχλιώντα.

Στην περιοχή Τατάρια που αναφέρει ο κ. Καρακούσης πήγαν τα μηχανήματα του Στρατού τα οποία πέρασαν με μεγάλη δυσκολία από το χωριό, επειδή δεν περνούσε φορτηγό στάλθηκε ένα μικρό φορτηγό του Δήμου το οποίο μετέφερε 4-5 φορτώματα χώμα για επιχωμάτωση του δρόμου.

Λόγω του ότι κινδύνεψε αρκετές φορές να υποστεί ατύχημα λόγο της άσχημης κατάστασης του δρόμου , μετά τη μεταφορά του υλικού επιχωμάτωσης δόθηκε εντολή να φύγει το φορτηγάκι για να μεταφέρει υλικά σε άλλους δρόμους που είχαν ανάγκη.

Τα μηχανήματα του Στρατού έμειναν στην Ερεσό μία ημέρα και μετά από εντολή του Διοικητού τους έφυγαν.

Όσο για το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στην Ερεσό, το γεγονός ότι δεν το αναγνωρίζει ο κ. Καρακούσης δε σημαίνει ότι τη γνώμη του την συμμερίζεται και η πλειονότητα των κατοίκων της Ερεσού.

Κλείνοντας θα ήθελα να πληροφορήσω τον κ. Καρακούση ότι για τον κινηματογράφο γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί σε πρόγραμμα και σχεδόν το έχουμε καταφέρει με την βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσία , της Οικονομικής  και την προσωπική παρέμβαση του ιδίου του Δημάρχου.

Oσο για την Γεωργική Σχολή γίνεται μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία για να μπορέσουμε να την εντάξουμε σε κάποιο πρόγραμμα.       

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΕΣΟΥ 
ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                      

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε  ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!      

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες