Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΜΟΥΖΑΛΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΟΣ.. ΟΧΙ ΑΛΛΗ .."ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΑ" ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!!



Θαυμάσατε τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού των ΜΚΟ Μουζάλα;;…

Αντί να απολογηθεί, για τις δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν άρχισε να μας λέει πάλι για την δημιουργία νέων δομών, δηλαδή να δεχτούμε και άλλους μετανάστες, επειδή το είπε ο Επίτροπος Αβραμόπουλος !!!!!!!

Με άλλα λόγια η Ευρώπη αποφάσισε να λύσει το μεταναστευτικό - προσφυγικό πρόβλημα στην καμπούρα της Ελλάδας και ο Τσίπρας με τον Μουζάλα αποφάσισαν να το φορτώσουν όλο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ειδικά στη Λέσβο...

Αφού πέρυσι ..μεγαλουργήσαμε όπως είπε ο ..¨περίφημος¨ Υπουργός, να συνεχίσουμε να μεγαλουργούμε και φέτος.. και επειδή μάθαμε στην πολύ μεγαλουργία και στα βραβεία, θα συνεχίσουμε και τον άλλο χρόνο !!!

Και κάπως έτσι θα ..πορευτούμε..

Την ίδια στιγμή το νησί θα υποβαθμίζεται.. θα καταστρέφεται.. οι αξίες των περιουσιών θα γκρεμίζονται.. τα νέα παιδιά που δεν θα θέλουν να δουλέψουν για τις ΜΚΟ και στα κέντρα μεταναστών, θα φεύγουν…

Την ίδια στιγμή ο τουρισμός στην Αθήνα και στα άλλα νησιά θα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και εμείς θα ακούμε τις θεωρίες του κάθε λογής «τύπου» που έρχεται στη Λέσβο και νομίζει ότι απευθύνεται σε αμόρφωτους επαρχιώτες που τρώνε ..σανό !!!!

Κοιτάξτε.. το παραμύθι πρέπει να τελειώνει.. η έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τον τουρισμό στα νησιά του Βορείου Αιγαίου λέει ότι οι επιπτώσεις από την αρνητική δημοσιότητα θα είναι μακροπρόθεσμες.. δεν διορθώνεται δηλαδή η κατάσταση από την μια στιγμή στην άλλη..

Αλλά εδώ δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο.. να προσπαθούμε δηλαδή να διορθώσουμε την κατάσταση, γιατί ακόμα δεν τελειώσαμε με το θέμα..

Και αυτό βέβαια δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας Μουζάλας και κανένας Αβραμόπουλος γιατί αυτοί απλά θέλουν να κάνουν την δουλειά τους.. εμείς τι κάνουμε είναι το ζήτημα;;;;...

Γράφει ο ...Ρεπόρτερ







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!      

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες