Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ..ΣΠΙΤΙ !! ΕΝΑΣ "ΕΜΠΟΡΟΣ".. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΜΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!



Έκλεψε φορητό υπολογιστή από ..σπίτι !!!

Το Σάββατο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συνελήφθη στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Τυνησίας ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, του οποίου την προέλευση δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος αλλοδαπός είχε αφαιρέσει την παραπάνω ηλεκτρονική συσκευή, κατά το χρονικό διάστημα του προηγούμενου διημέρου, από την οικία 52χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη.
Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης


Καταδικάστηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά ήταν στον ..Μόλυβο !!

Την Παρασκευή το μεσημέρι, συνελήφθη στη Μήθυμνα της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών μεταναστών.



Τον χτύπησε με ..ξύλο !!!! 

Την Πέμπτη το απόγευμα, από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου Λέσβου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα ηλικίας 54 ετών, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, την Τετάρτη το απόγευμα στα Βασιλικά της Λέσβου, ο 54χρονος χτύπησε με ξύλο ένα 41χρονο , τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες