Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.. ΜΕ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ !!!!


Απίστευτες οι καταγγελίες που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Βαλελής, ο άνδρας της άτυχης 43χρονης γυναίκας που σκοτώθηκε στον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας στη Βρίσα..


Όπως δήλωσε πήγε τραυματισμένος με το πλοίο στο ΚΑΤ με χρήματα που μάζεψε με έρανο γιατί πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί !!!!!! 

Διαβάστε τι είπε..  

"Ακόμα με τα μπάζα είμαι εδώ στο Κατ, τώρα έβγαλα τα σεντόνια.. τα 180 ευρώ για να πληρώσω τα εισιτήρια και τα άλλα έξοδα, μου τα έδωσαν οι φίλοι μου από το χωριό και οι συγγενείς.. 

Δεν είχα χρήματα να πληρώσω για να έρθω με το αεροπλάνο και πήρα το πλοίο.. στον Πειραιά περίμενα μια ώρα για να έρθει το ασθενοφόρο.. 

Δεν θα έπρεπε όλα αυτά να τα πληρώσει το κράτος; είμαι αυτός που χτυπήθηκε πιο πολύ από τον σεισμό.. έχασα την γυναίκα μου.. δεν έπρεπε να με στηρίξει το κράτος;;"


Lesvos Voice:  Πρόκειται για μια απίστευτη είδηση και πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.. 

Αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.. 

Είναι απαράδεκτο, πρόκειται για πραγματική ..ξεφτίλα !!! 

Αυτός ο άνθρωπος πριν δυο μέρες έχασε με τραγικό τρόπο την γυναίκα του, ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά, δεν μπορούσε κάποιος να φροντίσει να μεταβεί με αξιοπρέπεια στη Αθήνα, να πάει στο ΚΑΤ και να χειρουργηθεί;;.. 

Τι είναι όλο αυτό που έγινε;; ..δεν ντρέπονται οι υπεύθυνοι που "παρέλασαν" τις τελευταίες μέρες από τα χαλάσματα της Βρίσας και έκαναν και .."μεγαλειώδεις" δηλώσεις ;;;; 

Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό;; ..ποιος θα δώσει τελικά λόγο;;; 


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.