Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ;;;;


H ευρεία σύσκεψη διάρκειας περίπου 7 ωρών που πραγματοποιήθηκε για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα στην Λέσβο, στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη είχε και μια αποκάλυψη...
Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες/παρεμβάσεις για το προσφυγικό στην περιφέρεια Β. Αιγαίου, που έχουν ήδη ληφθεί και παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, από τον Αλέξη Χαρίτση, υφυπουργό Οικονομίας αρμόδιο για το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργού Επικρατείας:
  • Πλέον των 10 εκατ. Euro έχουν διατεθεί από πόρους του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στις Περιφέρειες Βορείου & Νοτίου Αιγαίου. Η Κυβέρνηση διέθεσε το ποσό αυτό στις δύο Περιφέρειες, προκειμένου να υποστηριχθούν οι προσπάθειες διαχείρισης του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος. Η Κυβέρνηση, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει γεννήσει η κρίση, απέδειξε έμπρακτα ότι το προσφυγικό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, τόσο σε επίπεδο συντονισμού και οργάνωσης όσο και σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποστήριξης.
Ειδικότερα:
Το 2015 διατέθηκαν συνολικά από το ΠΔΕ 18,5 εκ. Euro στις Περιφέρειες Βορείου & Νοτίου Αιγαίου. Ειδικά για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου οι πιστώσεις ανήλθαν τελικά σε 6,5 εκατ. Euro από 1,5 εκατ Euro αρχικά.
Για το 2016 οι πιστώσεις του ΠΔΕ για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου ανέρχονται μέχρι σήμερα σε 6,4 εκ. Euro και 8 εκ. Euro για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, και είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Lesvos Voice: Τα χρήματα που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργού Φλαμπουράρη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι εξωφρενικά ψιλό !!!!!!!!
Επιβάλλεται λοιπόν από την Περιφέρεια να δώσει "κάποιες" εξηγήσεις... 
Είναι όντως αυτά τα χρήματα;;; Όλα αυτά αφορούν το μεταναστευτικό;; ..όπως "φέρεται" να λέει ο Φλαμπουράρης.. 
Και αν είναι έτσι οι χρηματοδοτήσεις μπορούν κάποιοι να μας πουν που πήγαν αυτά τα λεφτά;;; ...σε τι ακριβώς ξοδεύτηκαν και με ποιες διαδικασίες;;;  
Όπως είναι κατανοητό πρέπει να δοθούν κάποιες εξηγήσεις έτσι δεν είναι;;;; 
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες