Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ..ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ..ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ !!


Απίστευτα προκλητικός εμφανίστηκε ο δήμαρχος της Άγκυρας έναντι της Ελλάδος.
Παίρνοντας την «σκυτάλη» από τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν – που αμφισβήτησε την Συνθήκη της Λωζάνης – και του τουρκικού ΥΠΕΞ που αμφισβήτησε το καθεστώς των βραχονησίδων στο Αιγαίο - ο Melih Gokcek πήγε την τουρκική προκλητικότητα ένα βήμα πιο πέρα.
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Gokcek δημοσίευσε έναν χάρτη της Ελλάδας στην οποία όλα τα νησιά του Αιγαίου, από την Ρόδο και την Κρήτη μέχρι τον... Σαρωνικό είναι με μπλε χρώμα, θέλοντας να δείξει ότι είναι ελληνικά.
«Εξαιτίας της Συνθήκης της Λωζάνης, τα νησιά που είναι σε μπλε χρώμα δόθηκαν στην Ελλάδα. Και ακόμη κάποιοι άνθρωποι λένε αναίσχυντα ότι επρόκειτο για επιτυχία» σχολίασε ο δήμαρχος Αγκυρας.

Ο Λεσβόπληκτος: Τo αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο χάρτης των νησιών που δήθεν αποδόθηκαν στην Ελλάδα με την Συνθήκη της Λωζάνης και που δημοσιεύει ο υπερπατριώτης Δήμαρχος Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ, είναι ένας χάρτης από ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο στο Κουσάντασι απέναντι από την Σάμο, το οποίο ειδικεύεται σε τουριστικά πακέτα και κρουαζιέρες στην Ελλάδα !!!!!!!!

Προφανώς αυτός ο Δήμαρχος δεν ..συμμετέχει στις γνωστές συναντήσεις για την Ελληνοτουρκική φιλία...
Η επιβεβαίωση εδώ... 

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες