Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ… ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ.. ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ..Την ίδια στιγμή που οι ..¨ανθρωπιστές¨ του ΣΥΡΙΖΑ διώχνουν τις επενδύσεις από τα νησιά και την δυνατότητα να πιάσουν δουλειά οι νέοι άνθρωποι, μοιράζουν συντάξεις των 60 € λόγω των αναδρομικών μειώσεων".

Δείτε τι μας πληροφόρησε ένας φίλος του Lesvos Voice για την σύνταξη της μητέρας του που ζει εδώ στη Μυτιλήνη..

¨Μετά την απόφαση του Υπουργού και χωρίς καμιά πρώτιστη ειδοποίηση ή προειδοποίηση, κόπηκε η επικουρική σύνταξη και αναδρομικά το κράτος εισπράττει τα ποσά της σύνταξης που πληρώθηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες. Έτσι, η σύνταξη των 480 ευρώ, μετατράπηκε σε σύνταξη των 60 ευρώ¨ !!!!!!!!

Αυτά μας έγραψε ο φίλος μας αλλά το πιο ωραίο το κράτησε για το τέλος.. ¨Και τώρα τι θα κάνει η μάνα μου χωρίς λεφτά;; ..μήπως να ζητήσω να της δώσουν κανένα βραβείο¨;;;..

Ο Ρεπόρτερ: Προβλέπουμε ότι με την πολιτική που εφαρμόζουν για τα νησιά στα οποία από τον Γενάρη του ¨17 θα ..¨πετάξει¨ και ο ΦΠΑ, στο τέλος θα παρακαλάμε όλοι νέοι και ηλικιωμένοι τους επαγγελματίες ..¨φιλάνθρωπους¨ του ΣΥΡΙΖΑ για να μπούμε και εμείς μέσα στα hotspot για ένα πιάτο φαΐ…

Αλλά μπροστά στο Νόμπελ ειρήνης που η άτιμη .."καινωνία" δεν μας έδωσε τι είναι μια μειωσούλα (μέχρι εξαφάνισης) των συντάξεων;;

Αλλά τι θυμηθήκαμε τώρα..

Τα βραβεία που παίρνουν οι ..φιλάνθρωποι της Λέσβου και την περίφημη σύσκεψη στο Μαξίμου για το προσφυγικό που όλως τυχαίως έγινε την ίδια μέρα με την ανακοίνωση των βραβείων Νόμπελ… που όμως για ¨κακή τους τύχη¨ δεν το έδωσαν στη Λέσβο και έτσι ..χάθηκε η ευκαιρία για μια ..φιέστα !!!!!

Ατυχία βρε παιδί μου….
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr                     .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες