Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.. "ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΚΡΕΣ" !! ..ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ..



Προκαλεί η Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά τους Λέσβιους, ειδικά αυτούς που ασχολούνται με τον τουρισμό στο νησί.. 


Σήμερα το πρωί, λοιπόν, η κα Υπουργός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή των Λυριτζή - Οικονόμου στον Σκάι..  και ενώ "πανηγύριζε" για την αύξηση του αριθμού των τουριστών που ήρθαν φέτος στη χώρα μας, η κουβέντα ήρθε και στα νησιά που δέχθηκαν το μεταναστευτικό ρεύμα.. 

"Τι να κάνουμε" είπε, "εκεί υπήρχε πρόβλημα.. αλλά εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε".. μάλιστα, είπε, "με το πρόγραμμα του Ελληνικού κοινωνικού τουρισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη πιστεύουμε ότι οι απώλειες τελικά θα είναι μικρές".. 

Αυτά είπε η κα Υπουργός.. ότι οι απώλειες τελικά στον τουρισμό θα είναι μικρές γιατί από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Νοέμβρη θα έρθουν στη Λέσβο, στη Χίο και στα άλλα νησιά ..Έλληνες τουρίστες με τον ...κοινωνικό τουρισμό !!!!!!!!!!! 

Κοιτάξτε τώρα τι γίνετε.. μπορεί οι διάφοροι ανευθυνουπεύθυνοι των Αθηνών αλλά και αρκετοί ντόπιοι, να θέλουν να βαφτίσουν το "κρέας ψάρι" για να μην έχουν ενοχές ή γιατί νομίζουν ότι μπορεί να μας τρελάνουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.. 

Εμείς Έλληνες "τουρίστες" με τον κοινωνικό τουρισμό δεν είδαμε και το ίδιο μας λένε και όσοι είναι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό στο νησί, επομένως όσα είπε σήμερα η Υπουργός είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας της.. να σκεπάσουμε το θέμα και αφήστε αυτούς στον κόσμο τους.. κανονικό δούλεμα δηλαδή.. 

Αλλά εμείς το λέμε ξανά.. δεν φταίνε αυτοί που τα λένε αυτά, φταίνε οι "τοπικοί" που δεν αντιδρούν κάθε φορά που βγαίνει κάποιος και παρουσιάζει μια ψεύτικη πλασματική εικόνα...

Και όχι τίποτα αλλά δέχονται και το ..δούλεμα, γιατί σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η κα Κουντουρά είπε.. συνεργαζόμαστε στενά με τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.. 

Ωραία συνεργασία λοιπόν.. 





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες