Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΝΥΦΟΥΛΑ; ..ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ..ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ !!!


«Δεν συνηθίζεται να πρέπει κάποιος υπουργός να αποδείξει την αθωότητά του επειδή κάποιος είπε κάτι» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

«Δημοσίευμα υποστήριζε ότι ήμουν και ντυμένος νυφούλα σε gay pride, θα πρέπει να απαντήσω;» διερωτήθηκε ο Γιάννης Μουζάλας απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι δεν απαντά στις καταγγελίες του τέως γενικού γραμματέα Υποδοχής Οδυσσέα Βουδούρη για κακοδιαχείριση στο προσφυγικό.

«Δεν συνηθίζεται να πρέπει κάποιος υπουργός να αποδείξει την αθωότητά του επειδή κάποιος είπε κάτι» πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Δεν ήταν απαραίτητο να υπογράψω αρμοδιότητες για τον κ. Βουδούρη – τις είχε εκ νόμου και δεν τις άσκησε σωστά – δεν θα ασχοληθώ άλλο, δεν θα απολογηθώ» τόνισε, ενώ επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν σκιές με απευθείας αναθέσεις. «Δεν υπάρχουν σκιές, δεν υπάρχουν απευθείας αναθέσεις, και δεν καταθέσατε κανένα έγγραφο πλην του Μηταράκη για (το hotspot) τη ΒΙΑΛ και θα του στείλουμε τα έγγραφα» πρόσθεσε ο υπουργός.

«Βρήκαμε άλλη μια ευκαιρία τώρα να πούμε τα ίδια πράγματα… Δεν πρόκειται να πειστείτε γιατί επιδιώκετε μέσα στο γενικότερο αγώνα σας κατά συγκυβέρνησης να αναδείξετε ότι και στο προσφυγικό κάτι γίνεται… Τα ίδια έχουμε πει και στις άλλες επερωτήσεις» δήλωσε δε ο κ. Μουζάλας.

«Δεν είμαι ταχυδακτυλουργός»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης προειδοποίησε ακόμη ότι αν καταργηθεί η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας θα έχουμε 4.000 με 7.000 μετανάστες ημερησίως στα ελληνικά νησιά.

Όπως τόνισε, ούτε υγειονομική βόμβα υπάρχει λόγω μεταναστευτικού, καθώς κάθε 10 μέρες στα κέντρα γίνεται υγειονομικός έλεγχος, και η κυβέρνηση έχει σχέδιο. «Έλλειψη σχεδίου; Για τ’ όνομα του Θεού, πέρασαν 1 εκατ. άνθρωποι χωρίς να ανοίξει μύτη, ενώ στα χρόνια σας ξεκινήσατε από επανακατάληψη πλατειών – με εμάς είναι σε δομές, τρώνε και έχουν περίθαλψη» παρατήρησε.

«Εμείς κάναμε μια καλή διαχείριση της ζημιάς κουτσά – στραβά… Όποιος πιστεύει ότι έχει το μπόι να αναμετρηθεί με το μεγαλύτερο προσφυγικό φαινόμενο από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και το κάνει εξαιρετικά είναι ψεύτης» πρόσθεσε. «Δεν είμαι ταχυδακτυλουργός να βγάζω λαγούς από το καπέλο» σημείωσε.

Κατήγγειλε μάλιστα τη ΝΔ ότι είχε «μετανάστες μέσα στους στάβλους και στα φανάρια να πλένουν παρμπρίζ». Το Νοέμβριο, δεσμεύτηκε, θα έχουμε αξιοπρεπή καμπ.

Ο υπουργός κατηγόρησε δε την αντιπολίτευση, και ειδικά τη ΝΔ, ότι «με μια φοβερή λαχτάρα αρπάζετε πράγματα και τα πετάτε σαν κεραυνούς για να πάψει να είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται έτσι, ούτε θα πάψει έτσι να είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Για ποιο ηθικό πλεονέκτημα μιλάμε;» 


«Για ποιο ηθικό πλεονέκτημα μιλάμε;» αναρωτήθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης απαντώντας στον Γιάννη Μουζάλα. «Σε 1,5 χρόνο μάθατε όλα τα κόλπα» είπε δηκτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Αν αληθεύουν όσα λέει ο Βουδούρης τι έγιναν τα 180 εκατ. ευρώ ετησίως; Αν όχι, τι κάνει ένας συκοφάντης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, έλεγε τις «Αμυγδαλέζες» ντροπή της Ευρώπης και τώρα θέλετε να κάνετε εσείς «Αμυγδαλέζες», αλλά τα νησιά δεν είναι τα κατάλληλα μέρη.

«Στη Χίο το 11% πληθυσμού είναι πρόσφυγες και μετανάστες… Στη Λέσβο 8%. Να μην ανησυχούν οι κάτοικοι; Τα hotspot δεν υποτίθεται ότι ήταν για λίγες μέρες; 2-3; Αυτό δε λέγατε σε Κω και Λέρο;» ανέφερε.

Για οσμή κακοδιαχείρισης και ανεπάρκεια στο προσφυγικό ζήτημα κατηγορούν την κυβέρνηση εννέα βουλευτές της ΝΔ σε ερώτησή τους με θέμα «επίσημες καταγγελίες και “σκιές” στη διαχείριση του προσφυγικού»


Πηγή: protothemaLesvos Voice: Μια ερώτηση μόνο στα πολλά ..περίεργα που είπε ο Υπουργός Μουζάλας.. 

Αν δεν απαντήσει ο ίδιος στις καταγγελίες που έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου του τότε ποιος θα απαντήσει;;;; 

Μάλλον ο άνθρωπος έχει χάσει την ..μπάλα !!!! 


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες