Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΙΑ ..ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ.. ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ..ΒΑΤΙΚΑΝΟ !!!!!Βλέπαμε ...εντελώς τυχαία, τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και .."πέσαμε" πάνω σε δυο που μας ..κέντρισαν το ενδιαφέρων...
 

Το πρώτο από αυτά ..συγκεκριμένα το 5ο στη σειρά λέει.. 

- Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου κ. Γαληνού Σπυρίδωνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 31/10/2016 για να παραλάβει το "Βραβείο Ελευθερίας 2016"

Το δεύτερο που είναι το ..6ο στη σειρά λέει και αυτό...

- Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου κ Γαληνού Σπυρίδωνα στο Βατικανό στις 9/12/2016 για να παραστεί στη σύνοδο κορυφής "Ευρώπη, οι πρόσφυγες είναι αδέλφια μας (οι αδελφοί και αδελφές μας)"


Lesvos Voice: Το πρώτο που θέλουμε να ευχηθούμε στον Δήμαρχο είναι καλό ταξίδι... δόξες και τιμές πάντα στον δρόμο του !!!!!!

Το δεύτερο που θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε είναι που θα βάλει τόσα βραβεία;; ...είναι πράγματι εντυπωσιακό που τόσοι πολλοί από όλο τον κόσμο θέλουν να δώσουν στον Δήμαρχο Λέσβου τόσα βραβεία.. 

Πραγματικά πρόκειται για μια .."διεθνή εκστρατεία ...βραβεύσεων" και ..πρωτοφανούς "διαφήμισης" για την Λέσβο !!!!!!!!!! ...όπως πέρυσι !!!! 
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.