Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΗΠΟΣ.. ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ..ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!!


Δημοπρατήθηκε τελικά το αναψυκτήριο του κήπου από τον Δήμο Λέσβου και συγκεκριμένα από την ΑΔΕΛ και όπως μάθαμε την «δουλειά» την πήρε η εταιρία του Γιώργου Ησιγόνη που πριν μερικούς μήνες είχε πάρει και το Πάρκο..

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι ότι τελικά και παρά την «φασαρία» που προκάλεσε η αποχώρηση του προηγούμενου ενοικιαστή,  η προσέλευση των διεκδικητών στη νέα δημοπρασία ήταν ..ανύπαρκτη !!!  

Εκτός δηλαδή του κου Ησιγόνη δεν παρουσιάστηκε άλλος «διεκδικητής» με αποτέλεσμα ο νέος τελικά ενοικιαστής να δώσει ένα μόνο ευρώ πάνω από την «τιμή εκκίνησης» που έβαλε η ΑΔΕΛ και τελικά να πάρει την δουλειά με 1.801 ευρώ τον μήνα.. για 12 χρόνια !!!!

Το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε κανένας άλλος να διεκδικήσει το αναψυκτήριο έχει προκαλέσει ήδη πολλές συζητήσεις ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ίσως θα έπρεπε η ΑΔΕΛ να κηρύξει τον διαγωνισμό άγονο εξαιτίας της μη παρουσίας ανταγωνιστών...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει άλλο ενδιαφερόμενο να θέλει να συμμετάσχει σε ένα νέο διαγωνισμό ή να εκφράζει κάποιες αντιρρήσεις για τον τρόπο που έγινε τελικά η δημοπράτηση, ωστόσο η έλλειψη ανταγωνιστών προβληματίζει… 









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες