Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

"ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΡΓΑ" !!! ..ΜΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ;;


Μάθαμε ότι τελικά ο Δήμος Λέσβου έστειλε στους αρμόδιους στην Αθήνα τις προτάσεις του με τα έργα που θέλει να ενταχθούν στο περίφημο ειδικό αναπτυξιακό που ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες εδώ στη Λέσβο ο Υπουργός Χαρίτσης... 


Σας θυμίζουμε ότι οι ανακοινώσεις που είχαν ιδιαίτερο πανηγυρικό χαρακτήρα, έγιναν σαν αντιστάθμισμα για τις ζημιές του μεταναστευτικού και μάλιστα κάποιοι είπαν ότι με αυτές τις ανακοινώσεις .."σωθήκαμε" !!! 

Εμείς βέβαια εδώ στο Lesvos Voice δεν συμμεριστήκαμε αυτόν τον ενθουσιασμό, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει... 

Τέλος πάντων.. το νέο είναι ότι ο Δήμος Λέσβου έστειλε μια σειρά από έργα προς ένταξη στο πρόγραμμα, που δεν ξέρουμε και πόσο σχέση έχουν με όσους έχασαν λεφτά και ζημιώθηκαν από το μεταναστευτικό.. 

Αλλά και αυτό μικρή σημασία έχει.. 

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι διαβάσαμε ότι τα έργα που πρότειναν ξεπερνούν σε κόστος τα 30 εκατ. ευρώ !!!! ...μάλιστα είπαν ότι το πρόγραμμα είναι 33 εκατ !!!!

Και κάπου εδώ μπερδευτήκαμε.. γιατί θυμόμαστε καλά τον Υπουργό Χαρίτση να μιλάει για πρόγραμμα 50 εκατ. ευρώ για όλο το Αιγαίο από τα οποία τα 25 εκατ. ευρώ είναι μόνο για τα τρία νησιά του Βορείου Αιγαίου.. 

Δηλαδή τα 25 εκατ. ευρώ θα τα μοιραστούν οι δήμοι.. της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου.. όλοι μαζί.. 

Και σύμφωνα με μια παλιά μοιρασιά που γινόταν στο Βόρειο Αιγαίο, για την Λέσβο υπολογίζουμε ότι της πέφτει περίπου το 40% από αυτά τα 25 εκατ.. δηλαδή περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ σε έργα.. 

Που τα βρήκατε βρε παιδιά τα 30 και τα 33 εκατ. και γεμίσαμε ...έργα ;; 








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες