Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΒΥΘΙΣΘΗΚΕ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.. 16 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ..


Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών στο ναυάγιο με πρόσφυγες, που σημειώθηκε στο Μόλυβο. Μέχρι στιγμής εννιά σορούς έχουν ανασύρει, οι δυνάμεις της Frontex, μεταξύ αυτών 3 άνδρες, 4 γυναίκες και ένα παιδί, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως άλλες επτά έχουν περισυλλέξει οι τουρκικές αρχές.

Ζωντανή ανασύρθηκε από τη θάλασσα μία γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ένα ακόμα άτομο.

Η εγκυμονούσα η οποία είναι σε κατάσταση σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέρεται να δήλωσε ότι η βάρκα ξεκίνησε στις 11 το βράδυ από τα τουρκικά παράλια και σε αυτή επέβαιναν 25 άτομα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, σκάφη του τουρκικού λιμενικού ανέσυραν άλλες τέσσερις σορούς στα τουρκικά χωρικά ύδατα καθώς το ναυάγιο συνέβη βόρεια του Μολύβου, ανάμεσα από Ελλάδα και Τουρκία.

Στις έρευνες από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, ιδιωτικά σκάφη και ένα σκάφος και ένα ελικόπτερο της Frontex.

Πριν εντοπιστούν οι σοροί, είχε περιέλθει πληροφορία στον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας για την ύπαρξη σκάφους με μετανάστες, που βρίσκεται σε δυσχερή θέση στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή.










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες