Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !! ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ..ΜΠΑΖΑ !!!


Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας από οικία στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 35χρονος από κοινού με συνεργούς του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, βραδινές ώρες της Μεγάλης Παρασκευής, μπήκαν σε οικία 44χρονου στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα αυτής και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ σε όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στον εμπορικό λιμένα Μυτιλήνης, βρέθηκαν δύο μεταλλικές ράβδοι, μήκους 0,24 μ., η καθεμία.

Όπως ακολούθως διακριβώθηκε, οι συγκεκριμένοι ράβδοι, αποτελούσαν εξαρτήματα ηλεκτρικού δρεπανιού, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, για τη διάρρηξη της οικίας.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr                     .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.