Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.. ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!


Το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών - Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου, καθώς και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου, διοργάνωσαν εκδήλωση υποδοχής για το πρώτο Charter που  έφτασε στη Λέσβο από την Ολλανδία και την εταιρεία Corendon, με 130 επιβάτες, την Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.
Τους επιβάτες του πρώτου Charter για τη φετινή χρονιά, περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στο χώρο αφίξεων και υποδοχής του αεροδρομίου της  Μυτιλήνης όπου είχε διοργανωθεί εκδήλωση καλωσορίσματος. 

Συγκεκριμένα είχε στηθεί μπουφές με παραδοσιακά λεσβιακά εδέσματα και κεράσματα, ενώ τους Ολλανδούς τουρίστες υποδεχόταν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών αντιπροσωπεία από το παραδοσιακό χορευτικό του Δήμου Λέσβου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. Γ. Εγγλέζος, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών - Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου, κύριοι Π. Χατζηκυριάκος και Ν. Ψαραδέλλης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τόνωσης και προώθησης του τουρισμού της Λέσβου, από τους αρμόδιους φορείς, με τους Ολλανδούς τουρίστες να έχουν αποκομίσει πολύ θετική εντύπωση από τα πρώτα κιόλας λεπτά της παραμονής τους στο νησί. 
Οι Ολλανδοί αποτελούν μια δυναμική αγορά που στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει τον τουρισμό του νησιού τόσο παλιότερα αλλά ακόμη και σήμερα. 
Θετική ανταπόκριση είχε η εκδήλωση και στους εκπροσώπους της εταιρίας, που έτυχε να βρίσκονται στο αεροσκάφος, οι οποίοι τράβηξαν πλάνα για να τα προβάλουν σε τουριστικά site της χώρα τους.











Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες