Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

«ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ» ΛΕΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ !! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Στη φωτογραφία βλέπετε το .."Τούρκικο" Αγαθονήσι το οποίο 
έχει Έλληνες κατοίκους και Ελληνική φρουρά !!!
Πόσα αλήθεια θέλουν για να μας τρελάνουν;;; 

Σε μία ακόμα μεγάλη πρόκληση προχωρούν οι Τούρκοι, καθώς με συνέντευξή του σήμερα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ λέει ότι το Αγαθονήσι είναι τουρκικό νησί. Ο Τούρκος υπουργός εξαπολύει παράλληλα δριμύτατη επίθεση στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πολιτικό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τσελίκ: «Δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρά τον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Δεν φέρει το ειδικό βάρος που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί».

Αφορμή για αυτή την επίθεση αποτέλεσε η επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι το Πάσχα. «Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία. Είναι τουρκική γη. Αυτό που έκανε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δεν είναι σοβαρή κίνηση» σχολίασε ο Τσελίκ στην τουρκική τηλεόραση.

Στην ίδια συνέντευξη σχολίασε και την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι η χώρα μας «πρέπει να επιστρέψει αμέσως τους δολοφόνους».

Όσον αφορά το Αγαθονήσι τα… ρέστα από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, είχε ζητήσει προ ημερών και ο Τούρκος ομόλογός του Φικρί Ισίκ.

Ο Τούρκος υπουργός με αφορμή την επίσκεψη Καμμένου το Πάσχα, στο Αγαθονήσι, δήλωσε προκλητικά ότι η Τουρκία δεν θα πάρει μέρος στο σόου που κάνει η Ελλάδα στο Αιγαίο, αλλά και δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων.
Σε σχετικό δημοσίευμά της η Hyrriyet χαρακτηρίζει ως αμφισβητούμενη την κυριαρχία στο Αγαθονήσι, ονομάζοντας το νησί Εζέκ.


Lesvos Voice: Όλα αυτά δεν είναι άσχετα με τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη σε σχέση με την Τουρκία..

Η Τουρκία θα κλείσει την πόρτα στην ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν υιοθετήσει τις αλλαγές στο Σύνταγμα που υποστηρίχθηκαν στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, δήλωσε σήμερα εξέχων μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είναι αρμόδιο για τις σχέσεις με την Άγκυρα.

Τα σχόλια της Κάτι Πίρι γίνονται την επομένη των δηλώσεων του προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι η Τουρκία δεν θα περιμένει για πάντα στο κατώφλι της Ευρώπης και ότι μπορεί να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην ΕΕ, αν η αυξανόμενη ισλαμοφοβία και η εχθρότητα από κάποιες χώρες μέλη συνεχιστούν.












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες