Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ "ΑΡΩΜΑ" ..ΓΝΩΣΤΟΥ !! ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ.. ΣΤΗ ΚΑΛΛΟΝΗ !!!



Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής της Λέσβου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση απάτης, που διαπράχθηκε σε βάρος 59χρονου , στην Καλλονή.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, την Τρίτη άνδρας αγνώστων στοιχείων επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 59χρονο, υποδυόμενος τον υπάλληλο τραπεζικού καταστήματος και τον τελευταίο να του αποστείλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, μέσω ταχυδρομείου, με το πρόσχημα ότι θα προστάτευε τις τραπεζικές του καταθέσεις από επικείμενο «κούρεμα».


Lesvos Voice: Προφανώς ο 59χρονος άνδρας θα έχει χρήματα σε κάποια τράπεζα τα οποία εξαιτίας των capital controls είναι "εγκλωβισμένα".. 

Ο απατεώνας αυτό με κάποιο τρόπο θα το γνώριζε, όπως θα γνώριζε και την αγωνία του 59χρονου, για αυτό και υποδύθηκε τον υπάλληλο του τραπεζικού καταστήματος και του είπε ότι με αντάλλαγμα 2.000 ευρώ θα .."προστάτευε" τα χρήματα από κάποιο ενδεχόμενο κούρεμα καταθέσεων !!! 

Και τώρα φυσικά άντε βρες τον... 










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες