Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΣΠΑΣΙΜΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;; ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;;


Εδώ και μέρες έχει αρχίσει πάλι η κουβέντα για το περίφημο "σπάσιμο" του Δήμου Λέσβου.. 

Την κουβέντα την άνοιξε με τον πιο επίσημο τρόπο ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών Σκουρλέτης ο οποίος, μεταξύ ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και των δήθεν εσωκομματικών αντιδράσεων στις οποίες υποτίθεται ότι συμμετέχει, ανακοίνωσε και ένα νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση που θεωρητικά σύντομα θα τον φέρει στη βουλή.. 

Βέβαια κάπου στο ενδιάμεσο μερικές από τις αρχικές του ανακοινώσεις "μαζεύτηκαν" αλλά αυτό για το οποίο εμμένει είναι η απλή αναλογική, που μάλλον θα γίνει και οπωσδήποτε θα φέρει τα πάνω κάτω στη λειτουργία των δήμων μετά τις εκλογές. 

Γιατί σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Δήμαρχος δεν έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, εδώ τώρα που έχει και δεν μπορεί να λειτουργήσει το δημοτικό συμβούλιο σκεφτείτε και να μην έχει... 

Το θέμα όμως είναι τουλάχιστον για εμάς εδώ στη Λέσβο αλλού.. και είναι στο αν θα γίνουν και άλλοι δήμοι ή τουλάχιστον άλλος ένας δήμος !!!! 

Οι συσκέψεις καλά κρατούν, το ίδιο και οι συνελεύσεις.. και καλά κάνουν σε τελική ανάλυση, αλλά το θέμα είναι αν ο κος Υπουργός θα κρατήσει τον λόγο του... αν δηλαδή "σπάσει" τελικά τον Δήμο Λέσβου.. γιατί κάτι τέτοιες ώρες θυμόμαστε την τελευταία φορά που το θέμα "πήγε" στη βουλή ότι το "σπάσιμο" εμποδίστηκε ...εκ των έσω (!!!) ..δηλαδή από τοπικό παράγοντα !!!

Που στη συνέχεια καταλάβαμε ότι δεν ήταν και μόνος αφού το μη "σπάσιμο" βόλευε και άλλους...  

Αλήθεια πόσο σίγουροι είναι όλοι όσοι διεκδικούν και τώρα το "σπάσιμο" ότι το παλιό σενάριο δεν θα επαναληφθεί ;;; 

Αυτά τα λέμε με καλή πρόθεση γιατί εμείς εδώ στο Lesvos Voice είμαστε από αυτούς που πιστεύουμε ότι ο Δήμος Λέσβου ΠΡΕΠΕΙ να σπάσει.. για πολλούς και διάφορους λόγους... 













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες