Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!! ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ..


Το παρακάτω θέμα το ανέδειξε το site militaire.gr του Π. Καρβουνόπουλου ενώ το "έπαιξε" ήδη και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.. 
Είναι σοβαρό και ενδεικτικό με τι έχουμε να κάνουμε.. και να μη ξεχνάμε ότι οι κύριοι που υπογράφουν ως αντιφασίστες είναι ...Έλληνες !!! 

Το δημοσίευμα... 
Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Αθήνα είχε “γεμίσει” με αφίσες που προπαγάνδιζαν τις τουρκικές θέσεις για το Αιγαίο! 
Οι αφίσες και το περιεχόμενό τους υπογράφονταν από την “Αντιφασιστική Συνέλευση – Autonome Antifa”! Την ίδια ημέρα ο Τσίπρας συναντούσε τον Ερντογάν.
Σήμερα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας είχαμε το ίδιο φαινόμενο! Την περυσινή αφίσα αλλά και μια δεύτερη με την οποία υποστηριζόταν ότι την τουρκική προκλητικότητα την …παράγει η Ελλάδα με τα σχέδιά της.
Δεν ξέρουμε πόσο αντιφασίστες είναι όσοι έφτιαξαν τις απαράδεκτες αφίσες. Δεν ξέρουμε αν είναι πράγματι αυτό που δηλώνουν ή εργάζονται για τις …υπηρεσίες τους.
Τα όσα γράφουν είναι απλά ανοησίες που δεν μπορούν να πείσουν ούτε μικρά παιδιά.
Γιατί;
Τι υποστηρίζουν οι δήθεν αντιφασίστες;  Ότι κακώς θεωρούμε παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου την πτήση τουρκικών αεροσκαφών μεταξύ 6 και 10 μιλίων στα νησιά του Αιγαίου.
Πάρα πολλές φορές ΝΑΤΟϊκοί αξιωματούχοι, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι παράγοντες, θέτουν αυτό το ζήτημα χαρακτηρίζοντάς το “παράδοξο”. Ακόμη κι εντός Ελλάδας έχουν κατά καιρούς ακουστεί απόψεις περί “παραδοξότητας”. 
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Η Ελλάδα όρισε τον εναέριο χώρο της στα 10 ναυτικά μίλια με Προεδρικό Διάταγμα του 1931. 
Θα μπορούσε να είχε κάνει και για τα χωρικά της ύδατα. 
Δεν το έπραξε για “λόγους διευκόλυνσης της ναυσιπλοϊας”. 
Τα 10 ναυτικά μίλια δεν “ενόχλησαν” την Τουρκία από το 1931 μέχρι το 1975. Τότε θυμήθηκε ότι θα πρέπει να τα μειώσουμε σε 6 όσο και τα χωρικά μας ύδατα. 
Γιατί δεν το κάνει η Ελλάδα; Είναι απλό. Για λόγους αεράμυνας. 
Έχοντας ένα γείτονα σαν τη Τουρκία θα ήταν ανοησία να δεχτείς τη μείωση του εναέριου χώρου σου έστω κι ένα μίλι χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ότι η Τουρκία θα πάψει να διεκδικεί οτιδήποτε στο Αιγαίο.
Όσο για τα…επεκτατικά σχέδια της Ελλάδας που δημιουργούν τη τουρκική προκλητικότητα; Ούτε για ανέκδοτο δεν στέκει.
Να ρωτήσουμε τον κ.Τόσκα αν έχει κάτι υπόψη του για τους περίεργους αφισοκολλητές; 
Περιττό νομίζουμε…Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.