Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΚΑΤΩ ΑΠΟ 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ !!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 600 ΕΩΣ 700 ΕΥΡΩ !!!!!


Έως και ένας μισθός ή σύνταξη χάνεται από το νέο καθεστώς του αφορολόγητου. Το αφορολόγητο πέφτει στα 5.900 ευρώ για τους παντρεμένους και στα 5.600 ευρώ για τους άγαμους, αποκάλυψε χθες ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε πως «οδεύουμε στο κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας» και αποκάλυψε πως το αφορολόγητο πέφτει στα 5.900 ευρώ για τους παντρεμένους και στα 5.600 ευρώ για τους άγαμους, μιλώντας στο Real Fm 97,8.

Συμπερασματικά μετά την παραδοχή για τη μείωση του αφορολόγητου στα επίπεδα που ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με έναν πρόχειρο υπολογισμό σημαίνει επιπλέον κάθετη επιβάρυνση για όλους στα επίπεδα των 600 - 700 ευρώ .

Να σημειωθεί ότι με αυτής της τάξης αφορολόγητο όριο αναμένεται να επιβαρυνθούν με φόρο και τα εισοδήματα των 400 ευρώ το μήνα.

Για το αφορολόγητο είχε ενημερώσει σχετικά το οικονομικό επιτελείο την ΚΟ των ΑΝΕΛ όπου αναφερόμενοι στα αντίμετρα είπαν ότι περιλαμβάνεται μείωση του πρώτου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων από το 22% στο 20%.

Επίσης μίλησαν για μείωση του συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων από το 29% στο 26%. Όλα αυτά αν πιαστεί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% το 2018.

Ο συντελεστής φόρου θα παραμείνει στο 22%, κάτι που θα επιβαρύνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα με μισθό 400 ευρώ.

Το αφορολόγητο στα 5.600 ευρώ για τον άγαμο και στα 5.900 για τον έγγαμο θα φέρει φόρο ακόμη και στο εισόδημα των 421 ευρώ το μήνα αν πρόκειται για μισθωτό.

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.