Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !! ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ !!!Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν οι ροές μεταναστών και προσφύγων στη Λέσβο. 
Ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα στο νησί πέρασαν περισσότεροι από 1.000 άτομα, αριθμός ανάλογος του θεωρούμενου υψηλού αριθμού αφιχθέντων σε όλη τη διάρκεια του περασμένου Αυγούστου. (1053).
Από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα το πρωί και σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου πέρασαν και καταγράφηκαν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέσβο 994 πρόσφυγες και μετανάστες, στη Χίο 155 και στη Σάμο 338.
Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 το μεσημέρι έχουν εντοπισθεί οι αφίξεις άλλων 80 περίπου ατόμων στη Λέσβο που δεν έχουν μεταφερθεί σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης προκειμένου να ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lesvos Voice: Τα 1000 και πλέον άτομα του Σεπτεμβρίου δεν είναι φαίνεται ικανός αριθμός για να ανησυχήσει ούτε ο Μουζάλας ούτε κανένας .."υπεύθυνος" τοπικός !!!!!

Δεν πειράζει.. όταν θα αυξηθούν θα ανησυχήσουν.. ίσως !!!
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr                     .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες