Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΛΕΛΗ !! ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ !!!!Όπως είναι γνωστό ετοιμάζεται ο νέος νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση.. μάλιστα για το θέμα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά σχέδια που κυρίως αποτελούν "διαρροές" του αρμόδιου Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη..


Σε μια τελευταία του μάλιστα συνέντευξη στη Real Νews μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε και ότι προσωπική του εισήγηση θα είναι να γίνουν οι νέες εκλογές στην αυτοδιοίκηση το φθινόπωρο του 2019 αντί για τον Μάιο του ίδιου χρόνου που λήγουν κανονικά οι θητείες των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών της χώρας..   

Πρόκειται βέβαια για εισήγηση όχι για νόμο ψηφισμένο οπότε αναμένουμε.. 

Με βάση λοιπόν αυτή την δήλωση του υπουργού αναρωτιόμαστε ξανά για την "βιαστική" δήλωση υποψηφιότητας του δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.. 

Είναι πράγματι περίεργο το γεγονός ότι ανακοίνωσε υποψηφιότητα και μάλιστα επισκέφτηκε και την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο για να τους την γνωστοποιήσει.. 

Και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι όπως γράφουν και ρεπορτάζ τοπικών εφημερίδων, η υποψηφιότητα έχει τις "ευλογίες" της Χαριλάου Τρικούπη, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ κεντρικά, ήδη από το καλοκαίρι.. 

Μας κάνει εντύπωση όλο αυτό.. περίεργα πράγματα.. 

Αλήθεια δυο χρόνια πριν τις εκλογές υπάρχουν κάποιοι που δίνουν στηρίξεις και χρίσματα;; 

Και ποιοι είναι αυτοί;; 

Εδώ έχουμε την εντύπωση ότι η κεντροαριστερά βρίσκετε μπροστά σε μια εκλογική διαδικασία για να εκλέξει νέο αρχηγό και να κάνει μια νέα αρχή.. ποιος λοιπόν μπορεί να δώσει στηρίξεις σε πρόσωπα όταν μπορεί αύριο να βγει ένας αρχηγός και να ακολουθήσει μια άλλη τακτική ;;; 

Κάπως περίεργα δεν ξεκινά αυτό το νέο εγχείρημα της νέας κεντροαριστεράς ;; 

Αλλά το πιο σημαντικό τελικά είναι άλλο, ενδιαφέρεται κανένας στη νέα κεντροαριστερά να μάθει τι απόψεις θα εκφράσει ο συγκεκριμένος υποψήφιος για βασικά θέματα που "καίνε" τα νησιά του Βορείου Αιγαίου;; 

Και τι θα γίνει αν εμφανιστεί και κάποιος άλλος και πει ότι θέλει να είναι υποψήφιος, τι θα του πούνε ;; ...δώσαμε;;; 

..και οι δημοκρατικές διαδικασίες πάνε περίπατο ;; 

Λέμε τώρα..

Περίεργα πράγματα πάντως.. το ξαναλέμε.. θα έχουμε να γράφουμε.. άλλωστε εμείς δεν έχουμε ανάγκη από δημόσιες σχέσεις..  Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr                     .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.