Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΥΟ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ..ΜΑΘΑΜΕ !! ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ..Τις παρακάτω "ιστορίες" τις "ψαρέψαμε" από το facebook και επειδή ξέρουμε ότι αυτός που τις "ανέβασε" δεν είναι κάποιος φαντασιόπληκτος, ούτε κάποιος ..ακραίος που "γράφει ιστορίες", αλλά ένας συνταξιούχος πλέον αστυνομικός που έκανε μια αψεγάδιαστη καριέρα, για αυτό και τις αναδημοσιεύουμε... 


Ιστορία No 1 - Μυτιλήνη
Παρασκευή 15/9 μεσάνυχτα..

Ντελιβεράς πολύ γνωστού καφέ της πόλης πηγαίνει παραγγελία κοντά στον Άγιο Θεράποντα

Ξαφνικά ακούει γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια συνεχόμενα.

Τελικά εντοπίζει στο στενό που οδηγεί στην εκκλησία, εκεί που ήταν τα γραφεία του Δημοκράτη σε ένα σκοτεινό σοκάκι ..ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ (ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ?) να την έχει εγκλωβίσει ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ και να προσπαθεί να ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ πάνω της !!!

Συμπλέκεται με τον αλλοδαπό τον ακινητοποιεί και ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ η οποία έρχεται και τον ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ !! 

Ιστορία Νο 2 - Μυτιλήνη
Βράδυ Παρασκευής 15/9

Φοιτητής επιστρέφει από έξοδο του και μπαίνοντας στο σπίτι του βλέπει έναν άγνωστο ο οποίος αφού έχει παραβιάσει το σπίτι του έχει ντυθεί με τα ρούχα του και έχει πάρει τον φορητό του υπολογιστή, είχε πέσει και κοιμήθηκε στον καναπέ !!

Μετά το πρώτο σοκ καλεί την αστυνομία και ο άγνωστος (ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ) ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ !!!!  Lesvos Voice: Το ερώτημα τώρα είναι γιατί αυτές τις "ιστορίες" δεν τις μάθαμε από την ίδια την αστυνομία και γιατί δεν ακολουθήθηκε η "γνωστή" διαδικασία του δελτίου τύπου... (;;;;) 

Επίσης θα θέλαμε να ξέρουμε και αν τελικά οι ..παραπάνω πρωταγωνιστές των "ιστοριών" τιμωρήθηκαν, αν "έφτασαν" δηλαδή αυτές οι δυο υποθέσεις στη δικαιοσύνη... (;;;;)

Είναι ερωτήματα που δεν μπορούν όπως αντιλαμβάνεστε να μείνουν αναπάντητα.. 

Γιατί όπως και να το κάνουμε ζούγκλα δεν θα γίνουμε...Υ.Γ... Τελικά και ενώ είχαμε "ανεβάσει" το κείμενο η αστυνομία με δελτία τύπου επιβεβαίωσε τις "ιστορίες".. επομένως ήταν καλά ενημερωμένος ο ..."ιστοριογράφος"!!! 


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες