Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.. ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ "ΣΑΡΩΝΕ" ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ !! ..ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΤΥΠΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!



Το Σάββατο σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε μία 51χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της τελευταίας. 

Ακολούθως, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε, με το όχημά του, τον τόπο του ατυχήματος.
Στη συνέχεια, ο 52χρονος, κινούμενος με το παραπάνω αυτοκίνητο σε δημοτικές οδούς στη Μυτιλήνη, ενεπλάκη σε δύο περιπτώσεις  σε τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών με σταθμευμένα οχήματα, ενώ στη μια από αυτές,  εγκατέλειψε  και πάλι τον τόπο του συμβάντος.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ο 52χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο διερεύνησης μέθης.
Ο προαναφερόμενος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).


Η 51χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.



ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ .. "ΤΥΠΟ" ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.. ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

Συνελήφθη, την Παρασκευή στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της αντίστασης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία ο 48χρονος, βρισκόμενος σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, παρενοχλούσε με τη συμπεριφορά του διερχόμενους πολίτες. 

Ο προαναφερόμενος, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, που μετέβηκαν στο σημείο για να επιληφθούν στο συμβάν, αρνήθηκε, κατά τον έλεγχο, να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή και ακολούθως, προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προκαλώντας σωματικές βλάβες σε δύο αστυνομικούς. 










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες