Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !! ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΚΟΛΟ" !!!



Το θέμα τελικά της διάσπασης Δήμου δεν αφορά μόνο την Λέσβο αλλά και την Χίο !!! Αυτό φάνηκε από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χίου..

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι δεν είναι μόνο η Λέσβος που διεκδικεί το "σπάσιμο" αλλά και η Χίος και μπορεί στο άμεσο μέλλον να εμφανιστούν και άλλοι.. 

Διαβάζουμε λοιπόν από τον "Πολίτη της Χίου"... 


Ο απόηχος των ημερών από τα δημοσιεύματα του «π» για την ανάγκη να συζητηθεί ο αριθμός των δήμων του νησιού έφτασε στο σύνολο των δημοτικών παρατάξεων. 
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα αργά το απόγευμα την άμεση προεργασία μιας ειδικής θεματικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το θέμα έθιξε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς υπογραμμίζοντας την ανάγκη διεξαγωγής μίας οργανωμένης συζήτησης.  «Το ζήτημα είναι να έχουμε έναν οργανισμό ώστε πολιτικά να μπορεί να εκπροσωπεί το νησί και λειτουργικά να μπορεί να ανταποκριθεί. Έχουν γίνει συζητήσεις στο παρελθόν και θα γίνουν και στο μέλλον. Προτείνω τη δημιουργία μίας ομάδας εργασίας ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε με παλιούς αυτοδιοικητικούς άνδρες, να δούμε και να μελετήσουμε τις μελέτες που έχουν γίνει», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς.
Θετικός στη διεξαγωγή θεματικής συζήτησης δήλωσε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Γεωργιάδης. «Ο φυσικός και θεσμικός ρόλος μίας τέτοιας συζήτησης είναι εδώ. Να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο, να δούμε πως μπορεί να οργανωθεί μία τέτοια συζήτηση που θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Δήμου», δήλωσε ο Ι. Γεωργιάδης.


Lesvos Voice: Έτσι για να λάβουν και μια απάντηση όσοι έλεγαν ότι για αυτό το θέμα ενδιαφέρεται μόνο η Λέσβος και επομένως είναι ..εύκολο να γίνει !! 
Προφανώς δεν είναι μόνο η Λέσβος, είναι και άλλοι και μπορεί να εμφανιστούν ακόμα περισσότεροι..
Όπως άλλωστε έχουν κάθε δικαίωμα...










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες