Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕ "ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΥΣ" ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ..Η τοπική Νέα Δημοκρατία ανησύχησε και αυτή για την νέα αύξηση των μεταναστευτικών ροών στα νησιά και ιδιαίτερα στη Λέσβο και "έβγαλε" μια σκληρή ανακοίνωση εναντίων της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ..

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε εδώ την .."ευρηματική γραφή" και την .."μαεστρία" της περιγραφής όποιου έγραψε την ανακοίνωση.. 
Οι φράσεις.. "κυβέρνηση - φάντασμα" και.. "κυβέρνηση - παλιάτσος", δείχνουν πράγματι.. λογοτεχνικά χαρίσματα, αφού ειδικά αυτό με τον παλιάτσο δεν το έχουμε ξαναδιαβάσει πουθενά !! 
Πάντως, για να μιλήσουμε και σοβαρά, θα πρέπει η τοπική Ν.Δ να αρχίσει σιγά σιγά να μας λέει και τι σκέφτονται να κάνουν και οι ίδιοι για όλα αυτά που συμβαίνουν στη Λέσβο και στα άλλα νησιά..
Δηλαδή να αρχίσουν να μας λένε τι θα κάνουν με την Μόρια, τι θα κάνουν με τον Καρά Τεπέ, πως θα προστατέψουν διαφορετικά τα σύνορα.. τι θα κάνουν δηλαδή διαφορετικό σε ότι αφορά γενικά την διαχείριση του μεταναστευτικού.. 
Γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα ακολουθήσουν τις συμβουλές του Αβραμόπουλου που σε τίποτα δεν διαφέρουν από τις πολιτικές του Μουζάλα.. 

Και να μη ξεχνάμε κιόλας ότι ευθύνονται και για το γεγονός ότι στελέχη τους, που στήριξε η Ν.Δ. στις εκλογές της αυτοδιοίκησης, έχουν μεγάλη ευθύνη για τα όσα έχουν συμβεί στη Λέσβο και όχι μόνο...  


Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λέσβου...

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση – φάντασμα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην Δαμόκλειο σπάθη που επικρέμεται στο νησί της Λέσβου και έχει να κάνει με το μεταναστευτικό.
Ενώ οι ροές αυξάνονται μέρα με την μέρα επαναφέροντας μνήμες, που παραπέμπουν στο καλοκαίρι του 2015, όταν ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών είχε βγει εκτός ελέγχου, ο κυβερνητικός μηχανισμός παραμένει αμέτοχος και λάμπει δια της απουσίας του περιμένοντας, προφανώς, την επίσκεψη μιας νέας μεγάλης προσωπικότητας για να κρύψει κάτω από το χαλί ότι δεν τον συμφέρει και παρουσιάζοντας μια  εικόνα που κάθε άλλο παρά πραγματική είναι.
Η κατάσταση που επικρατεί στις υπάρχουσες δομές χαρακτηρίζεται ασφυκτική και μοιάζει πλέον να είναι μη διαχειρίσιμη μαρτυρώντας την ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, όταν την ίδια στιγμή ο κ. Μουζάλας έχει ρίξει μαύρη πέτρα στο νησί της Λέσβου.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με αυτό τον τρόπο αδιαφορεί μπροστά στην θεμελιώδη υποχρέωσή της, που έχει να κάνει με την κοινωνική και οικονομική ασφάλεια των πολιτών και συγκεκριμένα των κατοίκων της Λέσβου.
Επιτέλους η κυβέρνηση -  παλιάτσος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να τηρήσει τις υποσχέσεις της προχωρώντας στην άμεση αποσυμφόρηση του νησιού !!!


 

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  
                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες