Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

642 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.. 395 ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !! ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ" !!!!


Σημαντική αύξηση του αριθμού μεταναστών και προσφύγων παρατηρήθηκε στα νησιά του βορείου Αιγαίου, από το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου έως σήμερα Δευτέρα το πρωί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βοείου Αιγαίου, καταγράφηκαν οι αφίξεις συνολικά 493 ατόμων από τα οποία 305 στη Λέσβο, 29 στη Χίο και 159 στη Σάμο.
Από το πρωί σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου έως και τις 09:30 έχουν εντοπισθεί οι αφίξεις άλλων 149 ατόμων από τα οποία 90 στη Λέσβο, 13 στη Χίο και 46 στη Σάμο. 
Στο σύνολό τους δεν έχουν μεταφερθεί σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, προκειμένου να ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός τους.
Στο ίδιο διάστημα, από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία της Τουρκικής Ακτοφυλακής έτσι όπως αυτά δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της, αντιμετωπίσθηκαν έξη περιστατικά μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων στα νησιά από σκάφη της υπηρεσίας της και επαναπροωθήθηκαν στις τουρκικές ακτές συνολικά 286 άτομα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Lesvos Voice: Αλήθεια πόσο μακριά είμαστε από το οι 600 να γίνουν πάλι χίλιοι την ημέρα ή και περισσότεροι ;;; 

Ροές δηλαδή που τις έχουμε δει στο παρελθόν και που δεν θα ήταν και απίθανο να επαναληφθούν... γιατί ούτε ο πόλεμος στη Συρία έχει σταματήσει ούτε δείχνει να τελειώνει το θέμα εκεί αφού τώρα οι Κούρδοι ετοιμάζονται να ανακηρύξουν κράτος και αυτό σημαίνει ότι έρχονται νέες εντάσεις.. 

Και βέβαια είναι και οι μετανάστες από την  Αφρική που αυτοί δεν έχουν και τελειωμό.. εκατομμύρια ζουν με το όνειρο να περάσουν στην Ευρώπη.. 

Το ερώτημα βέβαια παραμένει.. πόσο έτοιμο είναι το ελληνικό κράτος να το αντιμετωπίσει ξανά όλο αυτό αν συμβεί.. (;;;;) !!

Η γνώμη μας είναι ότι παραμένει ανέτοιμο και χωρίς καμία στρατηγική.. "υπεύθυνοι" που νομίζουν ότι με το να κρατούν το θέμα στα νησιά είναι λύση.. "κούνια που τους κούναγε"..  πρόκειται αποδεδειγμένα πια για ερασιτέχνες πολιτικάντηδες με ψευτοφιλάνθρωπο προσωπείο που παριστάνουν τους πολιτικούς ενώ στην ουσία είναι διεκπεραιωτές εξυπηρέτησης των πολύπλοκων συμφερόντων γύρω από την μεταναστευτική μπίζνα...

Για τους τοπικούς δεν το συζητάμε.. παρατηρητές μόνο... 












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες