Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ.. ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΑΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΕ ΕΝΑ 42ΧΡΟΝΟ...



Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, απάτης και παραβίασης του απορρήτου των επιστολών, που διαπράχθηκαν σε βάρος ενός 42χρονου ημεδαπού.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούνται δύο ημεδαποί (άνδρας-γυναίκα) ηλικίας 19 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 19χρονος, κατά ο χρονικό διάστημα του προηγούμενου μήνα, δρώντας καθ’ υπόδειξη της 24χρονης, μετέβηκε στην οικία του 42χρονου στη Μυτιλήνη και αφαίρεσε από εξωτερικό γραμματοκιβώτιο, έγγραφο, το οποίο έφερε τα προσωπικά του στοιχεία.

Ακολούθως, ο 19χρονος κατόρθωσε, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά δεδομένα του 42χρονου, να δημιουργήσει, σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, δύο νέες τηλεφωνικές συνδέσεις και στη συνέχεια, μέσω συγκεκριμένης υπηρεσίας της εταιρείας, μετέφερε συνολικά το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ, από τις προαναφερόμενες τηλεφωνικές συνδέσεις, σε τηλεφωνικές συνδέσεις, που χρησιμοποιούσαν ο ίδιος και η 24χρονη.








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες