Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.. "ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ" !!!!!



Η νέα παρέμβαση από τον Στρατή Τζιμή που προβλέψαμε χθες όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δημάρχου τελικά "ήρθε" και έχει το δικό της ενδιαφέρων.. 


Και έχει ενδιαφέρων γιατί ο Τζιμής εστιάζει σε αυτό που και εμείς εδώ στο Lesvos Voice επισημάναμε χθες ότι ο Δήμαρχος μπορεί να είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην ανακοίνωση του για την ανεξαρτητοποίηση Τζιμή αλλά άφησε αναπάντητο το βασικό θέμα που ανέδειξε ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος.. 
Και αυτό το θέμα δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΔΑΠΑΛ πληρώνονταν ..όλοι !!!! ...και βέβαια το θέμα με διάφορες πληρωμές συνεργατών του Δημάρχου μέσω των εταιρειών του Δήμου.. 
Αυτό είναι και το θέμα που "φέρνει" ξανά ο Στρατής Τζιμής με την νέα του παρέμβαση και γράφει σχετικά... "Επειδή   δεν θέλω να υποβαθμίσω  το επίπεδο της πολιτικής  αντιπαράθεσης, δεν μπαίνω στη λογική να βάλω  «ονόματα και διευθύνσεις»  όλων εκείνων, αιρετών και μη, τους οποίους  επιλέξατε να πληρώνετε από την τσέπη των δημοτών (ανταποδοτικά τέλη), ασκώντας κατά την άποψη σας τη διοίκηση του  δήμου, προϋποθέτοντας  μάλιστα  και την επανεκλογή σας" !!! 

Μύλος δηλαδή...

Η νέα παρέμβαση Τζιμή που "καρφώνει" ξανά τον Δήμαρχο...

Κύριε Δήμαρχε,
Τα  επικοινωνιακά  σας τρικ είναι θεμιτά δεν μπορούν, όμως,  να μιλάνε πιο δυνατά από την Αλήθεια.
Εγώ, όμως, υποχρεούμαι να ξαναπώ τη δική μου αλήθεια,   όχι για  να απολογηθώ, αλλά γιατί έχω χρέος και ευθύνη απέναντι σε όσους με εμπιστεύτηκαν (και   είναι πολλοί) αλλά και σε όλους τους συνδημότες μας, χωρίς  αρνητικούς  χαρακτηρισμούς, αλλά με στοιχεία και με ειλικρίνεια (όπως για παράδειγμα οι ορκωτοί λογιστές ελέγχουν  τυπικά σε οικονομικό επίπεδο και δεν διοικούν),  γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος από όλους μας. 
Άλλωστε  σε μια  κλειστή κοινωνία είναι γνωστές οι διαδρομές όλων μας.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανα μια μεγάλη προσωπική υπέρβαση συμμετέχοντας ως υποψήφιος στο συνδυασμό σας, γνωρίζοντας ότι ο πολιτικός μου χώρος στήριζε άλλον συνδυασμό. 
Πίστεψα σε σας και στο πρόγραμμά μας. 
Δεν έψαχνα δουλειά, γιατί είχα, απλά  ήθελα το αυτονόητο,  να υπηρετήσω τον τόπο μου με  θεμιτούς και νόμιμους  όρους.
Προσπάθησα δε στα πλαίσια  της λειτουργίας μου παρόλη την  αρνητική οικονομική, και όχι μόνο, συγκυρία και την εσωτερική  υπονόμευση  να παραχθεί  τόσο μεγάλο έργο, το οποίο  έχει δρομολογηθεί και εκτελεί σήμερα  ο Δήμος (λεπτομέρειες  θα δώσω άμεσα στη δημοσιότητα).  
Παράλληλα, ως μέλος της δημοτικής αρχής υπακούοντας στη  συνείδησή μου  λειτούργησα πολιτικά,  εκφράζοντας θέσεις  ενίοτε μη αρεστές σε σας, όπως μη αρεστή είναι  και η επιστολή ανεξαρτητοποίησής μου.
Αντί, όμως,  να απαντήσετε επί της ουσίας σε όσα με εξανάγκασαν να προβώ στην ενέργεια αυτή,  εσείς με την ευκολία, που διακρίνει όσους δεν έχουν επιχειρήματα,  με χαρακτηρίσατε καρεκλοκένταυρο,  εμπαθή, ανίκανο και  φιλόδοξο. 
Και όλα αυτά, γιατί τόλμησα να πω μερικά από αυτά που ξέρει και κουβεντιάζει ο λεσβιακός λαός.
Επειδή   δεν θέλω να υποβαθμίσω  το επίπεδο της πολιτικής  αντιπαράθεσης, δεν μπαίνω στη λογική να βάλω  «ονόματα και διευθύνσεις»  όλων εκείνων, αιρετών και μη, τους οποίους  επιλέξατε να πληρώνετε από την τσέπη των δημοτών (ανταποδοτικά τέλη), ασκώντας κατά την άποψη σας τη διοίκηση του δήμου, προϋποθέτοντας  μάλιστα  και την επανεκλογή σας !!!
Κύριε Δήμαρχε, αντί  να σπιλώνετε με τέτοια ευκολία καταξιωμένους ανθρώπους, απαντήστε επιτέλους  επί των συγκεκριμένων ζητημάτων  χωρίς λάσπη και υπεκφυγές. Άλλωστε όλοι κρινόμαστε και θα κριθούμε στο μέλλον.
 Με τιμή
Στρατής Τζιμής



Lesvos Voice: Περισσότερα για το θέμα διαβάστε εδώ...  
http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/09/blog-post_7.html

εδώ... 
http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/09/blog-post_55.html

και εδώ.. 
http://lesvosvoice.blogspot.gr/2017/09/blog-post_5.html









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες