Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΝΤΕ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.. ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ;;;
















Τα γεγονότα που έγιναν το Σάββατο τα χαράματα στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου στην ουσία ρήμαξαν μια σειρά από μαγαζιά, προκαλώντας ζημιές και αρπάζοντας ότι βρήκαν, προκάλεσαν αίσθηση όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά πήραν και πανελλήνια δημοσιότητα...
 
Λέγαμε χθες εδώ στο Lesvos Voice ότι περιμένουμε την ανακοίνωση της αστυνομίας πριν "βιαστούμε" να πούμε εμείς ότι αυτοί που έκαναν όλες αυτές τις αθλιότητες ήταν μετανάστες αφρικανικής καταγωγής όπως γνωρίζαμε από μαρτυρίες... 

Σήμερα τελικά η αστυνομία "έβγαλε" την αναμενόμενη ανακοίνωση από την οποία μαθαίνουμε ότι αυτοί που προκάλεσαν τις κλοπές του τελευταίου εικοσαημέρου και τις "βαρβαρότητες" του Σαββάτου στα μαγαζιά της Μυτιλήνης ήταν 5 Αλγερινοί μετανάστες οι οποίοι και συνελήφθησαν..

Το αν "τελειώσαμε" με τις συλλήψεις αυτό μένει να το δούμε, όπως και αν "τελειώσαμε" με τις αθλιότητες.. που δεν το νομίζουμε, αλλά το άμεσο μέλλον θα δείξει... 


Το δελτίο τύπου της αστυνομίας....


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν πέντε άτομα, αλλοδαποί, μέλη της ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Από την έως τώρα έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιασθεί δεκαεννιά περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο εικοσαήμερο

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ


Εξαρθρώθηκε, το Σάββατο το απόγευμα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, πενταμελής εγκληματική ομάδα, που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη της Μυτιλήνης.

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Μυτιλήνης, πέντε υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας από 20 έως 29 ετών, μέλη της σπείρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πρόκληση φθορών.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν προβεί, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη συγκρότηση εγκληματικής ομάδας, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, βραδινές συνήθως ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέρχονταν σε καταστήματα και επιχειρήσεις, παραβιάζοντας κυρίως εισόδους ή παράθυρά και αφού ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα εμπορεύματα.

Από την έως τώρα έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη , έχουν εξιχνιασθεί δεκαεννιά περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο εικοσαήμερο. 

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ μεγάλο είναι και το ύψος των φθορών που προξένησαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέρος των κλοπιμαίων, καθώς και κράνος μοτοσικλέτας, το οποίο χρησιμοποιούσαν στο πλαίσιο της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα συναφή αδικήματα.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες