Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ !!!















Τραγική παραμένει η κατάσταση στην αγορά ακινήτων στη Μυτιλήνη αλλά και γενικά στη Λέσβο.. 

Και όταν λέμε ..τραγική μιλάμε στην ουσία για πραγματική κατάρρευση.. 


Όπως μας εκμυστηρεύτηκε ένας από τους πιο "δραστήριους" μεσίτες της πόλης, τα συμβόλαια αγοράς ακινήτων είναι σχεδόν ανύπαρκτα.. ο ίδιος μας είπε ότι έχει να κάνει συμβόλαιο κάποιους μήνες και ότι η κύρια ασχολία του πλέον έχει να κάνει μόνο με τις ενοικιάσεις.. 

Το γεγονός βέβαια δεν είναι καινούργιο, αλλά τώρα έχει κορυφωθεί.. η οικονομική κρίση αρχικά αλλά και το μεταναστευτικό στη συνέχεια, έβαλε ουσιαστικά "ταφόπλακα", σε ένα πολύ δραστήριο κλάδο του νησιού..

Αυτό που μας έκανε εντύπωση από όσα μάθαμε, είναι ότι έχουν ακυρωθεί και συμφωνίες που έχουν σχέση με κεφάλαια του εξωτερικού, γιατί συνήθως τέτοιου είδους τοποθετήσεις κεφαλαίων βλέπουν κυρίως μακροπρόθεσμα, κάτι που αν αναλυθεί, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία για το μέλλον του νησιού γενικότερα... 

Κάτι επίσης που μας έκανε εντύπωση είναι και η επισήμανση ότι οι αξίες έχουν πέσει σημαντικά, χωρίς όμως αυτό να έχει προκαλέσει κάποιο παραπάνω ενδιαφέρων.. 

Πάντως το όλο γεγονός είναι πολύ δυσάρεστο αν σκεφτεί κανείς πόσοι επαγγελματίες έχουν σχέση με την οικοδομή αλλά και με τις κατασκευές γενικότερα... 







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες