Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.. ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ !!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!















Η πρεμούρα να εκλαϊκεύσει τα μέτρα για τα νησιά που εξήγγειλε από την Νίσυρο ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε το Μαξίμου σε μια νέα γκάφα... ολκής.

Έκαναν την Λέσβο και την Μυτιλήνη πάλι δύο διαφορετικά νησιά !!!


Στο non paper που διένειμε το Μαξίμου, στο σημείο 21 για τα μέτρα ελάφρυνσης των νησιών ανέφερε...

«Έκτακτη ενίσχυση με 1,68 εκ ευρώ για 4.000 κτηνοτρόφους για τη ζωική παραγωγή των νησιών, όπως η Μυτιλήνη, η Λέσβος, η Κως, η Σάμος, η Χίος, που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση».

Αρκετές ώρες αργότερα, κάποιος εντόπισε την γκάφα και εστάλη ορθή επανάληψη...

"Έκτακτη ενίσχυση με 1,68 εκ ευρώ για 4.000 κτηνοτρόφους για τη ζωική παραγωγή των νησιών, όπως η Λέσβος, η Κως, η Σάμος, η Χίος, που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση".

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται το συγκεκριμένο μπέρδεμα... 

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, στις 5 Νοεμβρίου του 2015, στις δηλώσεις του από τη Λέσβο μετά την επίσκεψή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, για το προσφυγικό είχε δηλώσει:

«Ήρθαμε για να δούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Λέσβος, η Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά...»



Ρεπόρτερ: Είναι πράγματι απίστευτοι αυτοί οι τύποι.. και άντε να πεις ότι εκεί στο Μαξίμου δεν ξέρουν γεωγραφία, αλλά να μη ξέρουν δυο πράγματα για το νησί που έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού ;;;; 

Όχι τίποτα για να μη μπερδεύονται κιόλας.. σκέψου ότι για το θέμα μιλούν και με τους ξένους.. φανταστείτε τι τους λένε !!! 

Σε ότι αφορά εμάς εδώ στη Λέσβο στο τέλος θα πιστέψουμε ότι μένουμε σε ...δυο νησιά !!! Από την Λέσβο στη Μυτιλήνη θα πηγαίνουμε με ...βαπόρι !!!!!!!

Βρε που μπλέξαμε.... 



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες