Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

"ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ" Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.. ΔΗΛΩΣΗ "ΒΟΜΒΑ".. "ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ" !!!!









Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι ο διεθνής συνασπισμός, του οποίου ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο το Ισλαμικό Κράτος όσο και οι Κούρδοι

Πυρά εναντίον του διεθνή συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εξαπέλυσε για μία ακόμα φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του, ο πρόεδρος της Τουρκίας υποστήριξε ότι οι δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού ισχυρίζονται ότι μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους, αλλά στην πραγματικότητα υποστηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση.

«Οι δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού παρέχουν στήριξη σε τρομοκρατικές οργανώσεις μεταξύ των οποίων και το Ισλαμικό Κράτος», είπε ο Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή, τόνισε πως έχει στην κατοχή του αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες του και συμπλήρωσε πως οι δυνάμεις υποστηρίζουν και τους Κούρδους μαχητές. 


Παράλληλα, εξήγησε πως ο τουρκικός στρατός και ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός έχουν περικυκλώσει μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στη συριακή πόλη Αλ-Μπαμπ, παρότι «οι δυνάμεις συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ απέτυχαν να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους για την απελευθέρωσή της».

Τόνισε, όμως, ότι σε κάθε περίπτωση η πόλη θα απελευθερωθεί από τους τζιχαντιστές, προσθέτοντας πως «δε θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω από την απόφασή μας».


Lesvos Voice: Η αλήθεια είναι ότι η .."εκστρατεία" του Ερντογάν στη Συρία δεν πάει καλά.. 

Μάλιστα στη τελευταία μάχη στη πόλη Αλ Μπαμπ ο Τουρκικός στρατός είχε απώλειες και οι Τζιχαντιστές, με την γνωστή απαράδεκτη τακτική, έκαψαν ζωντανούς Τούρκους στρατιώτες, πλάνα που ο Ερντογάν απαγόρευσε να "παίξουν" τα Τουρκικά μέσα..

Η αντίδραση του να τα "βάλει" με τους Αμερικάνους και τους συμμάχους τους, που είναι ουσιαστικά το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι Ευρωπαικές χώρες, δείχνει την δύσκολη θέση που βρίσκεται και το γεγονός ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει την δημιουργία του Κουρδικού κράτους, κάτι που όλα δείχνουν ότι προχωρά με γοργούς ρυθμούς.. 

Όπως και έχει πάντως οι αντιδράσεις του ..σουλτάνου όσο αισθάνεται στριμωγμένος θα είναι βίαιες και στο μεταναστευτικό που μας αφορά άμεσα, απρόβλεπτες, όσο για την καρδιά του και τα ..σύνορα της, ας είμαστε προετοιμασμένοι να ακούσουμε πολλές .."συγκινητικές" ατάκες !!!






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες