Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΟΜΩΣ.. ΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!!!













Αντίθετα με αυτό που προσπαθούν κάποιοι να "περάσουν" για την αναστολή για ένα χρόνο της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά , ότι δηλαδή οι Ευρωπαίοι αντιδρούν και η κυβέρνηση "παλεύει", τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες είναι μάλλον διαφορετικά..

Όλα δείχνουν ότι η αντίδραση των "θεσμών" δεν έχει σχέση με τον ΦΠΑ στα νησιά αλλά με τις ανακοινώσεις για τον "μποναμά" στους συνταξιούχους..
Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει η "έγκυρη" Ελένη Βαρβιτσιώτη από τις Βρυξέλλες για την "Καθημερινή"... 
....."Το μέτρο για τη μείωση του ΦΠΑ για ένα χρόνο στα νησιά που φιλοξενούν μεγάλο αριθμό προσφύγων, οι θεσμοί είναι λιγότερο επικριτικοί, λέγοντας ότι «το συνολικό δημοσιονομικό κόστος του μέτρου ακόμα υπολογίζεται όμως δεν είναι πολύ μεγάλο» – σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπολογίζεται στα 67 εκατομμύρια ευρώ – και «επί της αρχής δεν θα έχει επίπτωση στον προϋπολογισμό του 2017» καθώς θα χρηματοδοτηθεί από τα μέτρα κοινωνικής συνοχής που υπάρχουν ήδη στον προϋπολογισμό του 2017".

Lesvos Voice: Η παραπάνω είδηση είναι πολύ σημαντική γιατί δείχνει το δίκαιο του αιτήματος από την πλευρά των νησιωτών, να διεκδικήσουν την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ.. όχι για ένα χρόνο αλλά για πάντα, γιατί το θέμα δεν έχει σχέση μόνο με το μεταναστευτικό αλλά με την νησιωτικότητα και μάλιστα μιλάμε για νησιά που βρίσκονται στα σύνορα και στην ουσία στο "μάτι" του ...Ερντογάν.. 
Τώρα σε όσους μας "έβαλαν" το δίλημμα είστε με την κυβέρνηση ή με τους δανειστές, θα τους λέγαμε ..χαιρετίσματα από τις Βρυξέλλες !!!!!! 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

Έντυπη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες