Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ !! ...ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ;;;

















Τη δημιουργία κέντρων κράτησης στα νησιά, δυναμικής 100 έως 200 ατόμων, ανακοίνωσε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μετά τα περιστατικά παραβατικότητας. 


Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του υπουργού, ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της  ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που ανέρχεται στα 400 ευρώ


Όπως τόνισε ο υπουργός, το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο που δίνεται σε μία ελληνική οικογένεια, για αυτό και δεν θα υπερβαίνει το επίδομα της φτώχειας. 


Lesvos Voice: Πρόκειται πράγματι για έναν απίστευτο άνθρωπο.. ο Υπουργός Μουζάλας με την ανοχή βέβαια του Πρωθυπουργου Τσίπρα και του Καμμένου που στηρίζει αυτή την κυβέρνηση, συνεχίζει να κοροϊδεύει και δεν καταλαβαίνει τίποτα !!! 

Πριν από μερικές μέρες μας είπε ότι από τον Απρίλιο θα αρχίσει η αποσυμφόρηση των νησιών και σήμερα ανακοινώνει κέντρα κράτησης, δηλαδή φυλακές !!!! 

Πιστεύει δηλαδή ότι αυτό που πρέπει να κάνει στα νησιά, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο εγκλωβισμός χιλιάδων μεταναστών για μήνες, είναι να φτιάξει φυλακές !!!

Πρόκειται για ένα πισωγύρισμα άνευ προηγουμένου που θα φέρει στα νησιά ακόμα μεγαλύτερη δυσφήμιση και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.. 

Σε ότι αφορά το ..ανέκδοτο ότι οι φυλακές αυτές θα είναι δυναμικότητας 100 έως 200 ατόμων, του λέμε εμείς ..το άλλο με τον Τοτό το ξέρει ;;;  

Γιατί έτσι έλεγαν και για τα hot spots, ότι θα είναι 1000 άντε 2500 ατόμων αλλά έφτασαν 7.000 μετανάστες και λίγους λέμε... επομένως τα ίδια θα γίνουν και με τις φυλακές... 

Αλλά το πιο σημαντικό είναι άλλο.. υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου που λέει.. όχι άλλο κέντρο στη Λέσβο, επομένως τι στάση θα κρατήσει ο Δήμος Λέσβου σε αυτή την ανακοίνωση του Μουζάλα;;;..

Το ίδιο βέβαια ισχύει και με την Περιφέρεια.. πως θα αντιδράσουν σε όλα αυτά;;; τι στάση θα κρατήσουν οι βουλευτές ;; θα δεχθούν να γίνουν φυλακές στα νησιά που εκλέγονται;; 





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες